Sport

Semifinala se joaca la Sfintu Gheorghe

Ziarul de Vrancea
5 mai 2010 515 vizualizări
Avem probleme in pregatirea celor doua jocuri , spune antrenorul Petrache Gurguiatu u dubla Spicom Sf. Gheorghe - CSM Focsani se va juca pe 10 si 17 mai u focsanenii sint in fata unei performante istorice, dar se tem de atmosfera din sala u cele doua meciuri vor avea un grad de risc sporit

Componentii echipei de fustal CSM Focsani au inceput de ieri pregatirile intense pentru jocurile din semifinalele Cupei Romaniei. Dupa parcursul foarte bun reusit in editia din acest an a competitiei knock-out din futsalul romanesc, elevii pregatiti de Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu spera indreptatit ca vor putea sa obtina calificarea in ultimul act al intrecerii eliminatorii. Increderea in fortele proprii este si ea la cote inalte, la fel ca si moralul baietilor, care au izbutit sa treaca pe rind de Moldocor Piatra Neamt (8 "" 7 d.p.) si United Galati (4 "" 3) pentru a ajunge pina in aceasta faza. Penultimul act se va derula in dubla mansa. Primul meci contra ardelenilor de la Spicom Sf. Gheorghe va avea loc pe 10 mai, la Sfintu Gheorghe, cu incepere de la ora 20.00 si va putea fi urmarit in direct pe postul de televiziune Sport1, iar returul se va disputa pe 18 mai, in Sala Polivalenta din Focsani. "M-au sunat cei de la Federatie si ne-au anuntat ca primul meci nu se va mai juca la Tg. Secuiesc, cum era programat initial. Cei din Sf. Gheorghe au reusit sa termine lucrarile la sala proprie si o vor inaugura cu aceasta ocazie. Ne asteptam la o atmosfera foarte incinsa, mai ales ca sala va fi plina. Sper ca scandarile obscene de la partida din campionat sa nu se repete, iar cei din Sf. Gheorghe sa se comporte civilizat", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. La partida dintre cele doua echipe disputata in campionat, fanii din Covasna i-au injurat tot meciul pe oficialii focsaneni si i-au facut "tigani". In aceste conditii, daca incidentele se vor repeta, este de asteptat ca atmosfera de la partida retur, de la Focsani, sa fie la fel de tensionata. Din pacate, in ultima vreme, duelurile sportive cu echipele din judetele Harghita si Covasna, indiferent de disciplina sportiva, au fost marcate de conflicte.


Probleme in pregatirea jocului


Prima echipa din Vrancea care ajunge in semifinalele unei competitii nationale, trupa de futsal si-a pus in gind sa ridice stacheta si mai sus si sa obtina biletele pentru marea finala, care va avea loc in Sala Sporturilor din Tg. Mures. Performanta jucatorilor de la fustal este cu atit mai demna de lauda cu cit echipa s-a confruntat mai mereu cu probleme financiare si la un moment dat chiar i-a fost pusa in discutie existenta de catre alesii locali, pe motiv de "lipsa de rezultate". Tinind cont ca formatia de fustal este singura care reprezinta orasul si judetul la nivel de prima liga, dupa retrogradarea voleibalistelor in Divizia A2, ar fi justificat ca atentia si eforturile clubului sa se indrepte catre echipa de fotbal in sala. Sansa de la tragerea la sorti a fost de partea vrincenilor, care daca vor trata aceasta dubla ca pe meciul vietii au toate sansele sa ajunga sa joace cu trofeul Cupei Romaniei pe masa. "Din pacate, avem probleme in pregatirea acestui joc. Sint meciuri importante si la iarba, iar jucatorii care evolueaza in ambele parti au dificultati in perspectiva acestor jocuri. Nu stiu cit sintem de pregatiti pentru cele doua jocuri din semifinale, dar vom incerca sa dam totul si sa ajungem sa jucam cu trofeul pe masa", ne-a mai spus Petrache Gurguiatu. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.