Sport

Recital de fotbal la Cupa Fair-Play

Ciprian Fânaru
16 apr 2010 710 vizualizări
miine se joaca finalele turneului de sala de la Focsani u pentru marele trofeu se vor lupta echipele Vointa Deep Serv si Foresta Brosteni u organizatorii promit surprize si un spectacol pe cinste

Cel mai important turneu de old-boys isi va consuma miine ultimul act, iar minifotbalul va arata miine de ce reprezinta un magnet pentru spectatori. Iubitorii sportului din Vrancea au avut ocazia pina acum sa vada la lucru fostele glorii ale sportului rege, care si-au dovedit abilitatile si in fata unor pusti care nu erau din pacate nascuti cind stadionul din Sud gemea de lume, iar Unirea Focsani se lupta pentru pozitiile fruntase din Liga a doua. Competitia, gustata de public si lipsita de incidente majore, a adunat la start un numar record de echipe, 10. Ionica Serea, Vasile Burga, Sandu Ciubotaru, Ion "Max" Paraschiv, Petrica Ioan, Jani Oltianu, Stefan Ciolpan si alte foste glorii ale fotbalului vrincean au constituit sarea si piperul acestei intreceri, de la an la an mai atractiva. "Turneul a decurs foarte bine atit din punct de vedere numeric cit si calitativ. Am avut si sprijin din partea Directiei Judetene pentru Sport, care ne-a pus Sala Polivalenta la dispozitie si ne-a asigurat conditii, iar arbitrajele au fost si ele reusite", spune Jani Oltianu, care alaturi de Marian Spinu a purtat responsabilitatea organizatorica. De altfel, anul acesta premierea va fi facuta de patronul Deep Serv si va consta in diplome, cupe si premii in bani. La editia de anul trecut, cel mai bun jucator a fost desemnat portarul Daniel Iorga, si el fost om de baza al Unirii Focsani. Partidele au fost arbitrate de nume precum Alin Samoila sau Octavian Bucataru. Aflata la cea de-a opta editie, competitia are toate sansele sa capete o anvergura si mai mare in viitor, dupa cum anunta organizatorii. "Vrem sa facem un turneu la care sa participe si tinerii jucatori din judet, intr-un fel de fosta Cupa a Vrancei", explica Jani Oltianu. Microbistii si nu numai au asadar toate motivele sa lase deoparte alte preocupari simbata seara si sa vina sa urmareasca numerele de magie ale artistilor balonului. La fel ca vinul, virtuozii care populau pe vremuri gazoanele vrincene devin tot mai buni, creind totodata si modele pentru juniorii de azi. In afara de spectacolul fotbalistic, publicul are promise numeroase surprize din partea organizatorilor, care si-au dat toata silinta sa creeze un show memorabil pentru cei care vor calca miine pragul Polivalentei. (Ciprian FANARU)


Programul meciurilor de la Cupa Fair-play:

Finala mica, ora 18.00

Steaua Teomax "" Jan Orient

Finala mare, ora 19.15

Vointa Deep Serv "" Foresta Brosteni


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.