Sport

SMS-Sportiv

Ziarul de Vrancea
10 apr 2010 681 vizualizări
Stiri pe scurt din lumea sportului

Voleibalistele, esec in primul meci la Bucuresti


CSM Focsani a pierdut ieri primul meci la cel de-al doilea turneu al play-out-ului Diviziei A1 la volei feminin. Focsanencele au cedat cu 0 - 3 26 "" 24 , 25 "" 15 , 25 "" 20 in fata celor de Universitatea Cluj. Intilnirea a avut loc in Sala Constructorul din Capitala. "Dupa un prim set foarte bun, nu ne-au mai lasat sa jucam, ne-au luat de la inceput si au fluierat numai aiurea", Radulescu. Aseara s-a jucat partida dintre IOR Bucuresti si CSM Sibiu. Azi, sint programate partidele: 13.00 - CSM Focsani "" CSM Sibiu, 15.30 "U" Cluj - IOR Bucuresti, iar duminica ora 13.00 CSM Sibiu - "U" Cluj, 15.30 IOR Bucuresti - CSM Focsani. (D. C.)


Cupa Fair-Play isi decide semifinalistele


Azi au loc cele doua semifinale ale Cupei Fair-Play la minifotbal. In prima semifinala, de la orele 17.30, se vor intilni Steaua Teomax si Foresta Brosteni. Prima echipa porneste ca mare favorita, dar in aceasta faza a competitiei nu sint excluse surprizele. De altfel, meciul direct din grupa a fost foarte echilibrat, cele doua echipe aflindu-se la egalitate pina cu zece minute inainte de final. Cea de-a doua semifinala va opune pe Deep Serv si Jan.Orient. Partida va incepe la orele 18.45. Deep Serv a invins in meciul direct, din grupa, cu 4 - 1, dar acum, partida se anunta a fi mult mai echilibrata. Saptamina viitoare sint programate si cele doua finale. (D. C.)


Juniorii evolueaza tot acasa


Echipele de juniori A si B vor juca din nou acasa, in campionat. Dupa victoriile obtinute joi, cu Cetate Tg. Neamt, miine, focsanenii vor intilni acasa pe Poli Iasi. Cele doua partide vor avea loc cu incepere de la ora 12.00, respectiv 14.00, pe stadionul "Milcovul 2". Miercurea viitoare, juniorii vor juca in deplasare cu Noua Generatie Iasi. (D. C.)


Atletii au luat doua medalii de bronz


Atletii de la Liceul cu Program Sportiv Focsani au participat ieri la finala campionatului national copii I, care a avut loc la Bucuresti, la finalul acestei saptamini. Opt sportivi focsaneni au facut deplasarea in Capitala si s-au luptat pentru medalii. Delegatia focsaneana a cuprins patru baieti si patru fete. Acestia au cucerit doua medalii de bronz, prima prin Codrut Rotaru in proba de triatlon. Sportivul e legitimat la CS Unirea Focsani si antrenat de Fanel Iliescu. A doua medalie a fost obtinuta de stafeta de la LPS Focsani, in proba de 4X un tur. Antrenorii sint Marius Batog si Gabi Alecsandrescu. (D. C.)


Handbalistele de la LPS Focsani merg la etapa zonala a ONSS


Sala de sport din municipiul Adjud a gazduit zilele trecute finala judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la handbal feminin. Partida decisiva a fost cistigata de formatia Liceului cu Program Sportiv (LPS) Focsani, care a depasit in finala echipa Liceului "Emil Botta" Adjud cu scorul de 24 "" 13. Elevele antrenoarei Doina Ene s-au calificat astfel pentru etapa zonala a ONSS, care va fi organizata la Constanta in perioada 23 "" 25 aprilie. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.