Sport

Salvati in minutul 87

Ziarul de Vrancea
27 mar 2010 755 vizualizări
Dunarea II Galati - FC Panciu 0 - 1 (0 - 0), ieri, in etapa a XXI-a din Liga a treia u vrincenii au smuls victoria cu trei minute inainte de final, dupa un meci mai putin reusit

La fel ca in partida cu Poli II Iasi, vrincenii au inceput mai putin convingator meciul si s-au vazut dominati in prima jumatate de ora. Pancenii au contat doar prin citeva incursiuni ale lui Costin si un sut slab al lui Covaci, in timp ce gazdele s-au aflat de trei ori in fata deschiderii scorului. Mai intii, Pribac a profitat de o greseala a defensivei pancene, dar a fost blocat in ultimul moment de portarul Gordin, in minutul 10. Un sfert de ora mai tirziu, gazdele au avut o dubla ocazie de gol, dar sutul lui Pribac a fost scos de Gordin, iar lovitura de cap a lui Dima a lovit bara. Galatenii au reusit sa si marcheze in minutul 29, cind lovitura de cap a lui Dorosan a gasit plasa, dar reusita a fost anulata pentru o pozitie de offside. Pina la pauza, cele doua echipe s-au anulat reciproc, iar fazele de poarta au lipsit in totalitate. Dupa reluare, Damian Bancila a schimbat unul dintre atacanti, introducindu-l pe Dutu, incercind astfel sa dinamizeze jocul la mijlocul terenului. Desi au preluat controlul partidei, pancenii nu si-au creat foarte multe ocazii de poarta, dominarea lor teritoriala fiind una sterila. Covaci si Costin au creat in minutul 60 cea mai buna ocazie a echipei lor, dar portarul Vlasie s-a opus in ultimul moment. Doua minute mai tirziu, Rodinel Stan a trimis o torpila peste transversala. Gazdele nu au mai contat in fata portii adverse, neavind nici o ocazie in actul secund. Cu un sfert de ora inainte de final, Costin a mai ratat o data din fata portii. Meciul curgea spre un 0 "" 0, dar in minutul 87, dupa o faza prelungita de atac, mingea a ajuns la Dutu, care a punctat cu un sut din mijlocul careului. Vrincenii au avut ocazia sa mareasca diferenta in minutul 89, dar sutul lui Costin, scapat singur, a ocolit poarta. Gazdele s-au aruncat in atac, dar pe contraatac tot pancenii au fost mai aproape de gol. In urma acestui rezultat, FC Panciu s-a apropiat la doua puncte de liderul CF Braila, care va juca abia azi in deplasare, la Suceava. La finalul partidei, presedintele alb-rosiilor, Florin Stoica, era multumit de cele trei puncte obtinute, dar a remarcat ca "poti cistiga si cind joci slab". La FC Panciu au jucat: Gordin "" Tudor (79 Avramescu), Constantinescu (62 Ungureanu), Feraru, Cl. Mihai "" Stoian, R. Stan, Cioran "" Andries (46 Dutu), Costin, Covaci (65 Predoiu). FCM Dunarea II s-a bazat pe: Vlasie "" Dima, Caldararu, Tudoran, Velicu "" Farcasanu, Cuhulea, Bostan (65 Cojocaru, Neculai "" Pribac, Dorosan (76 Ghioaca). (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)


Rezultatele etapei a XXI-a:


CSM Pascani "" Ceahlaul II 1 "" 2

FC Vaslui II - Petrotub Roman 0 "" 4

Willy Bacau "" Pambac Bacau 2 "" 0

Poli Iasi II - Cetate Tirgu Neamt 2 "" 1

Dunarea Galati II - FC Panciu 0 "" 1

Aerostar Bacau "" Otelul II 0 "" 1

Rapid CFR Suceava - CF Braila - simbata, ora 15:00

CSM Focsani "" a stat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.