Sport

Cinci rugbysti focsaneni, in cantonament cu nationala U18

Ciprian Fânaru
29 ian 2010 517 vizualizări
Echipa nationala U18 se pregateste de saptamina trecuta la Predeal. Obiectivul principal al acestui stagiu montan este pregatirea fizica si cea tehnico-tactica.

In ultimele zile, din cauza gerului, pregatirea s-a facut mai mult in sala de forta. Simbata viitoare baietii antrenati de Bogdan Cantor si Stefan Demci vor sustine un meci in compania echipei de seniori din Alba Iulia. Stagiul montan de la Predeal al stejareilor face parte din pregatirea pentru importanta competitie majora din 2010. Anul acesta selectionata U18 va participa in perioada 26 martie "" 4 aprilie la Campionatul European din Italia. Din lotul care cuprinde nu mai putin de 32 de jucatori fac parte si cinci rugbysti legitimati la echipa Liceului cu Program Sportiv Focsani. Acestia sint pilierul Teodor Bors, jucatorul de linia a treia Marian Gorcioaia, mijlocasul la deschidere Ionut Mazare, aripa Ionut Namolosanu si fundasul Vasilica Pascu. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.