Sport

SMS Sportiv

Ziarul de Vrancea
12 dec 2009 760 vizualizări
Ministiri sportive

Dracula Open la start


Astazi incepe cea de-a VII-a editie a Turneului International de Taekwondo WTF "Dracula Open" 2009. Competitia propriu-zisa va porni la drum azi, de la ora 13.00, cu momentele intonarii imnului national si discursul de deschidere al presedintelui federatiei de specialitate, Cristian Apostol. Organizatorii lanseaza o invitatie copiilor, tinerilor si iubitorilor artelor martiale de toate virstele sa vina la Sala Polivalenta din Focsani pentru a urmari la lucru campioni din sapte tari care se vor lupta in cadrul spectaculoasei discipline olimpice. Intrarea este libera. (C. F.)


Gala LPS are loc luni


Liceul cu Program Sportiv Focsani va organzia luni gala sportivilor care au adus rezultate in anul 2009. Conducerea liceului va premia cele mai bune rezultate obtinute la baschet, judo, handbal, rugby, atletism. Printre performantele notabile se afla titlul de vicecampioana nationala obtinuta de formatia de rugby U 18, dar si medaliile nationale obtinute la judo. De asemenea, cinci rugbisti ai liceului au devenit campioni europeni in acest an. Manifestarile vor incepe la orele 12.30. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.