Sport

Hristea Petrea, aur la Balcaniada Politistilor

Ciprian Fânaru
11 nov 2009 587 vizualizări
Intre 4 si 6 noiembrie s-a defasurat in Antalya - Turcia Campionatul Balcanic de Cros al Politistilor. Subofiterul vrincean Hristea Petrea a obtinut noi rezultate notabile in cadrul acestei intreceri.

Jandarmul s-a clasat pe primul loc la individual, pe distanta de 8.000 m cu timpul de 24\'08\'\', timpul urmatorului clasat fiind de 24\'46\'\'. Alaturi de colegii sai din tara, Hristea Petrea a mai reusit doua performante importante: locul al doilea pe echipe, la diferenta de un singur punct de ocupanta locului I, si locul al treilea pe natiuni. Competitia a aliniat la start participanti din Bulgaria, Turcia (doua echipe), Macedonia, Serbia, Cipru, Grecia si Romania. Anul competitional 2009 a fost pentru atletul Hristea Petrea unul dintre cei mai bogati in rezultate, dar si unul dintre cei mai solicitanti din punct de vedere fizic. Concursul din Antalya a fost ultimul din calendarul competitional 2009, iar in continuare subofiterul va urma un program de recuperare. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.