Sport

Si-au recuperat punctele pierdute acasa

Ziarul de Vrancea
3 oct 2009 1115 vizualizări
CSM Pascani - FC Panciu 0 - 2 (0 - 1), in etapa a saptea a Ligii a treia

Echipa de Liga a treia FC Panciu s-a impus ieri la Pascani in fata echipei locale CSM, cu scorul de 2 "" 0. Confruntarea, in care cei de la Panciu nu-si puteau permite un nou pas gresit dupa esecul surprinzator suferit pe propriul teren in fata lui Aerostar Bacau, a fost dominata de la un capat la celalalt de trupa vrinceana. Montati sa-si spele pacatele dupa ce runda precedenta scapasera printre degete o victorie ce parea sigura, pancenii au inceput in forta, reusind sa puncteze inca de la inceput si astfel sa-si faca jocul mai usor. Vrincenii au izbutit sa deschida scorul inca din startul partidei. Mijlocasul Dutu, care evoluat in trecut si pentru formatia din Pascani, a fost cel care a spart gheata in meciul contra CSM-ului. In minutul 6, acesta a finalizat pentru 1 "" 0, modificind tabela la capatul unei actiuni colective de atac care a destabilizat defensiva gazdelor. Alb-rosii puteau majora diferenta chiar din minutul 35, atunci cind virful Costin a ratat o oportunitate mare de a inscrie. Iesiti de la cabine increzatori, elevii lui Ionica Serea au continuat sa joace cartea atacului. Oaspetii se puteau vedea egalati in minutul 59, dar din fericire pentru acestia mingea lui Maftei de la gazde a intilnit doar bara portii lui Gordin. Terenul s-a inclinat apoi catre buturile iesenilor, Costin si Dobrescu "reusind" sa-si creeze si sa rateze alte ocazii mari de gol. Golgeterul Costin nu a mai perforat plasa portii adverse in aceasta intilnire, dar a avut o realizare care echivaleaza cu punct marcat, obtinind un penalty dupa ce a fost faultat in careul iesean. S-a intimplat in minutul 73, iar nou-intratul Chivu a transformat si a dus scorul la un corect 2 "" 0 in favoarea a lor sai.


Din nou un meci bun in deplasare


Desi nu au beneficiat nici de data aceasta de aportul accidentatilor Constantinescu, Cioran si Predoiu, pancenii au dominat jocul de la Pascani, victoria fara dubii insemnind totodata recuperarea punctelor pierdute acasa etapa trecuta. Meciul a fost inca o dovada ca gruparea din Panciu se simte mai bine pe teren strain, de unde aduce constant puncte. In primul 11 al iesenilor nu a jucat fostul atacant al Focsaniului, Riscu, acesta evoluind momentan pentru o formatie de Liga patra din Iasi. Stanciu si Ungureanu au fost reprimiti in lotul lui FC Panciu. Serea s-a bazat in aceasta partida pe: Gordin "" Ionica, Parlac, R. Stan, Cl. Mihai "" Covaci, Dutu (75 Ungureanu), Bira (86 E. Stefan), Avramescu (77 Tudor) "" Costin, Dobrescu (63 Chivu). (Ciprian FANARU, Dan CHIRIAC)

Rezultatele de azi:

Rapid CFR Suceava "" CSM Focsani - azi, orele 15.00

CFR Pascani "" FC Panciu 0 "" 2

Dunarea II Galati "" Pambac Bacau 2 "" 3

Aerostar Bacau "" Cetatea Tg. Neamt 0 "" 0

Willy Bacau "" Poli Galati 2 "" 0

Raraul Cimpulung "" Sporting II Vaslui "" gazdele nu s-au prezentat la meci

Poli II Iasi "" CS Gura Humorului 3 "" 0

Ceahlaul II "" CF Braila 1 "" 2

Otelul II "" Laminorul Roman 0 "" 2


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739402 zile, 15 ore, 51 minute, 31 secunde
GHEORGHIU da-ti DEMISIA!!!
, acum 739402 zile, 15 ore, 51 minute, 31 secunde
brutus, si pe cine vrei in locul lui?
, acum 739402 zile, 15 ore, 51 minute, 31 secunde
suceava-focsani=2-0...iar am pierdut la 0!!!!!!!!!!! suntem slabi- rusine..csm!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.