Sport

Opt echipe inscrise in Liga a patra

Dan Chiriac
26 aug 2009 709 vizualizări
AJF Vrancea asteapta in continuare inscrieri

Opt echipe de fotbal s-au inscris pina acum in Liga a patra. Acestea sint Energia Vulturu, Unirea Bolotesti, Gloria Balesti, Vulturii Paunesti, Soimii Naruja, Viitorul Homocea, National Golesti si Avintul Jaristea. Cele opt formatii si-au obtinut toate aprobarile necesare pentru a juca si in acest campionat in esalonul patru. Politia, Primaria, asistentul medical si presedintele formatiei si-au dat acordul pentru ca aceste echipe sa fie inscrise in campionat. "Inscrierile in campionat se fac in continuare. Asteptam toate formatiile care doresc sa vina la sediul asociatiei pentru a-si depune formularele completate. Campionatul va incepe la mijlocul lunii septembrie", ne-a spus Stan Gheorghiu, presedintele AJF. Acesta a precizat ca baremul de arbitraj si taxele de inscriere vor ramine neschimbate fata de sezonul trecut. Pina acum, echipele de Liga a patra au sustinut mai multe partide de verificare. La Vulturu a avut loc Cupa Energia, cistigata de formatia locala, care a remizat, 0 - 0, cu AS Cimpineanca si a invins cu 4 - 0 formatia de juniori de la CSM Focsani. Duminica trecuta, tot la Vulturu, formatia locala a trecut cu 4 - 2 de FC Dumitresti. La Urechesti, a avut loc Memorialul "Marian Ciuperca si Sandu Bardas", cistigat de gazde, care au invins cu 3 - 0 pe Dinamo Tataranu si AS Cimpineanca. Tataranu a invins cu 1 - 0 pe AS Cimpineanca. Avintul Jaristea a sustinut la rindul sau doua partide de verificare, 2 "" 2, cu Vointa Odobesti si 4 "" 1, cu Unirea Milcovul. National Golesti a invins intr-o partida amicala, scor 5 - 1, echipa de juniori de la CSM Focsani. Inaintea inceperii Ligii a patra, AJF Vrancea va organiza un turneu in memoria fotbalistilor, jucatorilor si arbitrilor vrinceni care au decedat in ultimii ani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739423 zile, 8 minute, 41 secunde
DAAAA DEGEABA BAI DACA EU AM VRUT SA FAC CEVA PT SATUL MEU SI NA MERS APAI.....NU SE IMPLICA NIMENI ....TOUL E LA INTAMPLARE SA DEA DRACU BAGAN P U L A IN EA DA TREABA CA ASA ESTE LA PAUNESTIU ASTA EU citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.