Sport

Rugbystii U19 debuteaza pe 19 septembrie

Ciprian Fânaru
18 aug 2009 476 vizualizări
Noutatea este ca meciurile se vor juca simbata, in loc de duminica

Noul sezon al Campionatului National de Juniori U19 va incepe pe data de 19 septembrie. Editia 2009/2010 debuteaza asadar la trei luni si jumatate distanta dupa editia precedenta, care s-a incheiat pe 7 iunie. Competitia se va intinde in mod normal pina in iunie 2010, atunci cind vom afla cine este noua campioana. O schimbare importanta este faptul ca partidele nu se mai joaca duminica, asa cum a fost pina acum, ci simbata. Conform deciziei luate de Biroul Federal, juniorii U19 vor juca astfel simbata meciurile lor din campionat, teoretic in aceeasi zi in care vor avea loc si partidele de seniori. Pina acum meciurile aveau loc duminica. Pe 19 septembrie urmeaza sa se dispute etapa inaugurala, conditia fiind ca toate formatiile sa se inscrie la Federatia Romana de Rugby pina pe 17 august, adica pina ieri. Returul va debuta pe 10 aprilie si in mod normal competitia ar trebui sa se incheie in iunie. Exclusa fiind din cauza scandalului de dopaj, formatia celor de la Colegiul National "Aurel Vlaicu" nu va mai participa, iar inlocuitorii vor fi cei de la CSS Birlad. Sezonul trecut n-a fost unul prea fericit pentru echipa U19, dar sezonul urmator se anunta mai mult decit promitator. Aceasta pentru ca la turneu va participa generatia care a adus anul acesta titlul de vicecampioana nationala in vitrina LPS Focsani. Formatia "de argint", pregatita de Romeo Paun si Ion Viorel, s-a intors ieri dintr-o vacanta petrecuta pe litoral. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.