Sport

Stelele Vrancei merg in semifinale

Dan Chiriac
29 iun 2009 1038 vizualizări
Stelele Vrancei - National Golesti 3 - 2 (2 - 2, 0 - 1) dupa prelungiri, in prima semifinala a Cupei Romaniei, faza judeteana

Semifinalele Cupei Romaniei, faza judeteana, au programat simbata seara, pe stadionul "Milcovul" una dintre cele mai spectaculoase partide din aceasta competitie. Stelele Vrancei s-au impus in prelungiri, desi puteau cistiga si in primele 90 de minute, daca nu ar fi primit gol la ultima faza din meci. La fel de adevarat este ca formatia golesteana a avut meciul in mina, ratind in repriza secunda, cind conducea cu 1 - 0, trei ocazii clare de a inchide meciul. Desi a gresit la unul dintre goluri, portarul Stelelor, Marius Bratu, poate fi considerat insa eroul formatiei sale, salvind in trei rinduri in fata atacantilor adversi. Stelele au alcatuit o formatie plina de vedete, din care nu au lipsit Marius Bratu, Narcis Raducan, Ionica Serea, Vasile Burga, Petrica Ioan, Sorin Popa, Sandu Ciubotaru, Marius Martis sau Danut Dumitriu. Multi dintre spectatori au rememorat momentele oferite de acestia in rindurile echipei Unirea Focsani. "Pe vremea lor nu prea pierdeam puncte acasa!", a remarcat unul dintre cei prezenti. Cu o formatie tinara, National Golesti a dat o replica buna Stelelor. Prima ocazie i-a apartinut lui Martis, care a trimis pe coltul scurt, dupa o faza lucrata de Narcis Raducan. Proaspat campion cu Unirea Urziceni, Raducan a impresionat prin jocul prestat, aducind aminte de vremurile cind evolua in Liga intii la Steaua, Rapid sau FCM Bacau. Primul gol al meciului a venit in minutul 23, cind, portarul Bratu a iesit gresit, iar Malinas a inscris de la 14 metri, in ciuda opozitiei a doi fundasi aflati pe linia portii. Lepadat putea majora diferenta pina la pauza, dar Bratu a scos de sub transversala.


Meciul s-a decis in prelungiri


Repriza a doua a inceput cu dominarea celor din Golesti, care pareau a stapini in totalitate jocul. Marius Bratu s-a revansat din plin si a scos doua goluri ca si facute. Lepadat si Vasile Gabriel ar fi putut inchide meciul dar s-au lovit de opozitia fostului antrenor cu portarii de la Dinamo. Dupa ce in prima repriza, specialistul Petrica Ioan a trimis doua lovituri libere din preajma careului peste poarta, in minutul 67, Ionica Serea a fost cel care s-a dus sa execute o astfel de lovitura. Sutul sau de la 30 de metri a fost usor deviat de un fundas advers si a intrat in plasa. Trei minute mai tirziu, Raducan a lucrat perfect o faza, a trecut printre fundasii adversi si i-a pasat lui Danut Lechea, care a impins balonul in plasa. Golestenii s-au aruncat in atac, dar au avut nevoie de venirea portarului George Sirbu in careul advers, la ultima faza a meciului, pentru a egala. Era minutul 92 si dintr-un grup de jucatori, Vasile Gabriel a reluat cu capul in plasa. Prelungirile pareau ca apartin celor din Golesti, care au ratat o ocazie mare prin Mariutei, in minutul 97. Cinci minute mai tirziu, Luci Robu a reusit sa marcheze cu un sut la coltul lung, fiind practic sufocat de bucuria colegilor sai. In ciuda unei dominari in a doua repriza de prelungiri, in conditiile in care Stelele au preferat sa se apere, golestenii nu au reusit sa duca meciul la penaltyuri. Stelele Focsani au jucat cu: Bratu - Ciubotaru, Dumitriu, Burga, Gheorghe - Serea, S. Popa, P. Ioan, N. Raducan - Lechea, Martis. Au mai intrat: Samoila. Gica Mihai, Robu, Crihana si Bolocan. National Golesti i-a avut in teren pe: Sirbu - Pruteanu, Tertelici, Radulescu, Mariutei - Malinas, Vasile Ionut, Huzuneanu, Tabac - Vasile Gabriel, Lepadatu. Au mai jucat: Manta, Sotirca, R. Ciolpan si Petrisor. Finala competitiei va avea loc tot pe stadionul "Milcovul", cele doua echipe calificate urmind sa stabileasca ziua in care va avea loc aceasta. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739416 zile, 10 ore, 3 minute, 31 secunde
GHEORGHIU iati arbitri si lasaneeeee...!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.