Sport

Semifinalele se joaca simbata si duminica

Dan Chiriac
27 mai 2009 676 vizualizări
Datorita turneului de fotbal al juniorilor 1994, programul semifinalelor a fost modificat u tragerea la sorti a avut loc aseara

Semifinalele Ligii a patra se vor juca simbata si duminica, dupa cum a anuntat ieri Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea. Programate initial pentru duminica, acestea au fost mutate pentru simbata si duminica pentru a face loc si turneului de fotbal rezervat juniorilor 1994. Prima semifinala se va disputa simbata dimineata, de la orele 11.00, in timp ce a doua semifinala se va disputa a doua zi, duminica, de la orele 11.00. Cele patru echipe ramase in cursa au fost imperecheate aseara. Echipele care au facut parte din grupa A, Unirea Bolotesti si Foresta Brosteni au fost introduse intr-o urna, iar cele doua formatii care au facut parte din grupa B, au facut parte din alta urna. Tragerea la sorti de aseara a stabilit ca in semifinale sa se intilneasca Flacara Urechesti si Unirea Bolotesti (simbata, ora 11.00) si Foresta Brosteni - FC Dumitresti (duminica, ora 11.00). Presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, a precizat ca tragerea la sorti a fost facuta in asa fel incit echipele care au jucat intre ele in acest campionat sa nu se mai intilneasca inca o data in semifinale. Invingatoarele din cele doua semifinale vor juca finala Ligii a patra pe 3 mai, pe stadionul "Milcovul". Comisia Judeteana de Arbitri urmeaza sa anunte si brigazile de arbitri care vor oficia la jocurile din semifinale. Pina in acest moment, Federatia Romana de Fotbal nu a anuntat imperecherea formatiilor la jocurile de baraj pentru Liga a treia. Cistigatoarea Ligii a patra din Vrancea nu va putea evolua pe teren cu reprezentanta judetelor Vaslui sau Neamt. Regulamentul prevede ca doua judete care au jucat in ultimii doi ani sa nu se poata intilni din nou. Astfel, in urma cu doi ani, Energia Vulturu a pierdut cu 0 -2 meciul cu Cetate Tg. Neamt, iar anul trecut FC Panciu a trecut cu 1 - 0 de FC 2 Vaslui. Totodata, Vrancea ar putea organiza un meci de baraj intre cistigatoarele altor doua campionate judetene. Daca acest lucru se va intimpla, cel mai probbail, partida va avea loc pe stadionul din orasul Panciu, acolo unde exista conditii foarte bune pentru organizarea unui astfel de joc. Totodata, ieri, Liviu Stanica, presdintele echipei de fotbal SLD Focsani, a tinut sa precizeze ca si formatia sa are Certificatul de Identitate Sportiva obtinut de la Ministerul Tineretului sI Sportului, la fel ca si formatiile din Golesti si Vulturu. Certificatul a fost obtinut in momentul formarii sectiei de karate, cea care a obtinut multe rezultate notabile. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.