Sport

Debut la turneul final

Ziarul de Vrancea
19 mai 2009 678 vizualizări
LPS Focsani - CSS Baia Mare, azi, de la orele 17.30, la turneul final u meciul are loc pe stadionul Farul Constanta

Echipa de rugby U 18 de la Liceul cu Program Sportiv Focsani va debuta miine la turneul final al campionatului national. Rugbystii focsaneni vor da piept cu CSS Baia Mare, cu incepere de la orele 17.30. Partida urmeaza sa se dispute pe stadionul "Farul" din Constanta. "In mod normal pornim cu prima sansa in acest joc. Acest lucru l-am discutat si cu jucatorii mei la sedintele pe care le-am avut, dar ramine sa demonstram si pe teren ca sintem mai buni decit cei din Baia Mare", ne-a spus antrenorul Viorel Ion. Aseara, pe litoral, a avut loc si sedinta tehnica a turneului final, in cadrul careia urma sa se discute si de o schimbare de regulament, care ar putea afecta echipa focsaneana. Privita de unii ca favorita la cistigarea competitiei, echipa vrinceana pare ca a deranjat echipele adverse, care cauta diferite motive pentru a destabiliza formatia lui Viorel Ion.

Munteanu, chemat la nationala

Fostul jucator al Liceului cu Program Sportiv Focsani, Ionel Munteanu, a fost convocat la nationala de seniori a Romaniei pentru amicalul cu Tunisia. Pilierul de 19 ani evolueaza in prezent la echipa constanteana Cleopatra Mamaia. De asemenea, alaturi de alti patru sportivi formati la LPS Focsani, Munteanu este campion european de tineret, dupa ce reprezentativa U21 a cistigat titlul continental, cu focsaneanul Ion Viorel la cirma. Mihai Moraru este celalalt jucator de linia a doua care a fost selectionat de la formatia din Constanta. "Sint bucuros ca am atras atentia antrenorilor de la lot. Sper sa am ocazia de a intra in teren, sa evoluez bine si sa nu-i dezamagesc pe cei care au avut incredere in mine", a spus Munteanu, citat de rugby.ro. Pentru "stejari", partida amicala de pe 30 mai din Tunisia va fi un ultim test inaintea IRB Nations Cup, competitie internationala care va fi gazduita si in acest an de tara noastra. Tehnicianul Romaniei, focsaneanul Viorel Ion ne-a spus ca va pleca pe 29 mai spre tara africana si spera ca echipa nationala sa faca o partida buna in fata selectionatei tarii gazda. (D. CHIRIAC, C. FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.