Sport

Dan Dumitru si Florin Stoica s-au intilnit cu seful UEFA

Dan Chiriac
13 mai 2009 906 vizualizări
Cei doi au luat parte la receptia oferita la Palatul Parlamentului u invitat la rindul sau, presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, a lipsit din motive obiective

Reprezentantii celor doua echipe vrincene care evolueaza in Liga a treia, CSM Focsani si FC Panicu, au luat parte aseara la receptia oferita la Palatul Parlamentului cu ocazia aniversarii centenarului Federatiei Romane de Fotbal. Pe linga intreaga conducere a Federatiei Romane de Fotbal, la eveniment au luat parte presedintele UEFA, Michel Platini, sau Lennart Johansson, creatorul Ligii Campionilor si fostul sef al UEFA. Invitat la rindul sau, Sepp Blatter, seful FIFA, a declinat invitatia in ultimul moment din cauza unor probleme medicale. Michel Platini a ajuns in Romania inca de luni seara si a vorbit despre organizarea finalei Europa League, in 2012, dar si despre o posibila organizare a campionatului european din 2024 in Romania. Sefii fotbalului european si mondial au fost primiti la Bucuresti de catre Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, dar si de conducatorii cluburilor din Liga intii. Cele doua echipe vrincene din Liga a treia au fost reprezentate la acest dineu de catre Dan Dumitru, fostul presedinte al CSM Focsani si in prezent membru in Comitetul Director al CSM 2007 Focsani, si Florin Stoica, presedintele FC Panciu. La receptie ar fi trebuit sa ia parte si Stan Gheorghiu, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, dar acesta a avut probleme de rezolvat la serviciu si nu a putut merge in Capitala. Luni, Stan Gheorghiu si Dan Dumitru au luat parte la Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal, desfasurata la Casa Fotbalului. In cadrul sedintei s-a discutat despre sistemul competitional care va fi adoptat in Romania incepind cu sezonul 2009/2010. Astfel, Liga a doua va avea doua serii de 16 echipe, dintre care, ultimile sase vor retrograda in Liga a treia. In al treilea esalon vor fi in continuare sase serii, dar fiecare va avea doar cite 16 echipe, fata de 18 in prezent. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.