Sport

Victorii chinuite pentru rugbystii focsaneni de la U18 si U17

Ciprian Fânaru
4 mai 2009 737 vizualizări
LPS Focsani - CSS Unirea Iasi 28 - 0 ( 0 - 0), intr-un meci jucat simbata in cadrul campionatului national de juniori u cei de la U17 au batut doar cu 3 - 0 u in lipsa lui Ion Viorel, echipele au fost conduse de pe margine de Romeo Paun si Constantin Galea

Echipa de rugby U18 a clubului LPS Focsani a invins simbata dupa amiaza in meciul disputat contra formatiei similare de la CSS Unirea Iasi, cu scorul de 28 "" 0. Intilnirea de pe Stadionul "Tineretului" nu a semanat aproape deloc cu precedenta de pe teren propriu, cea impotriva echipei LPS Suceava. Evolutia focsanenilor a fost de aceasta data mult mai putin entuziasmanta, desi componenta formulei de start a fost aproximativ aceeasi. Fara antrenorul Ion Viorel, care conduce in aceste zile reprezentativa de tineret a Romaniei la Campionatul European din Spania, asadar fara sa fie "biciuiti" de acesta de pe margine, rugbystii de la LPS au avut un start de partida ezitant. Aceasta a facut ca jocul sa fie echilibrat, cel putin in prima sa parte, la aceasta stare de lucuri contribuind, ce-i drept, si replica dirza venita din partea iesenilor, dar si eliminarea temporara a internationalului Bors, unul dintre cei mai buni oameni in ultimul joc acasa, cel contra sucevenilor de la LPS. Vintul puternic a constituit de asemenea un factor care a influentat de multe ori traiectoria balonului oval. Tabela arata la pauza un incredibil si dezamagitor scor alb, dar focsanenii au aratat rapid o revenire de forma si au inscris destul de repede doua eseuri, modificind tabela la 14 "" 0. Impinsi de la spate si de cei citiva spectatori din tribune, echipierii LPS-ului au presat pe final, cind au facut 21 "" 0 dupa un eseu de penalizare. Scorul final avea sa fie insa 28 "" 0, cele patru eseuri din dreptul vrincenilor permitindu-le sa-si adjudece si punctul bonus. Desi succesul nu a fost unul categoric, punctele se aduna in clasament si consolideaza postura de lider pentru echipa U18. Pentru LPS Focsani au evoluat Alexe, Catec, Bors, Duca, Dumitrascu, Gorcioaia, Diaconu, Gaita, Bundoc, Mazare, Abageru, Pascu, Florea, Stoichici si Dumitru.


U17 au cistigat la rindul lor disputa cu iesenii


Colegii mai mici de la U17 au reusit sa se impuna la limita in fata celor de la Iasi, dupa o lovitura de pedeapsa transformata impecabil. Paradoxal, desi vintul, iar in actul secund si ploaia, au fost impedimente pentru tinerii sportivi, indirjirea superioara fata de colegii mai mari le-a adus focsanenilor victoria cu 3 "" 0. In primul 15 la LPS Focsani au jucat Saniuta, Cernat, Fratila, Hotnog, Buzea, Apronaghe, Condrat, Mastahac, Dragos, Radu, Craciun, Torok, Calugaru, Damian si Marcu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.