Sport

Si-au facut finalul greu

Dan Chiriac
2 mar 2009 1032 vizualizări
CSM 2007 Focsani - HC Vaslui 24 - 20 (12 - 7), in Divizia A de handbal masculin

CSM Focsani a cistigat mai greu decit se astepta partida jucata simbata dimineata in Sala Polivalenta. Inceputul meciului a apartinut jucatorilor antrenati de Lucian Tucan, care s-au distantat constant pe tabela, la pauza scorul fiind de 12 "" 7. Focsanenii au dominat primele 45 de minute de joc, s-au distantat clar pe tabela, pina la 20-12, dar au avut emotii in final. O slabire a ritmului impus pina atunci le-a permis vasluienilor sa se apropie pina la trei goluri, cu trei minute inainte de final. A fost momentul decisiv, cind portarul Closca a salvat o minge aruncata de pe semicerc si a incheiat practic jocul. In final, focsaneni s-au impus la patru goluri, o diferenta mica fata de realitatea de pina in minutul 45. Focsanenii nu au putut beneficia in acest joc de serviciile portarului Ciubotraru, care a fost suspendat, dupa ce a fost eliminat direct in partida de etapa trecuta. Totusi, cei doi portari, Constantin Rusu si Ionut Closca, au avut o evolutie buna, aparind mingi importante pentru echipa. Partida a fost condusa de doua fete, care au fost aplaudate de spectatori pentru evolutia avuta, chiar inainte de 1 Martie. Ana Maria Duta din Pitesti si Diana Florescu din Bucuresti au fost delegate de Federatia Romana de Handbal pentru a conduce aceasta intilnire. Antrenorul Lucian Tucan a folosit urmatorul lot de jucatori: Rusu, Closca "" portari, Negrea, Popa, Vasilache, Stan, Neata, Barbu, Anca, Maftei, Nelu, Vasile, Costache. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca in deplasare cu Universitatea Galati. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.