Sport

Cupa Fairplay se joaca dupa futsal

Dan Chiriac
27 feb 2009 709 vizualizări
Cu toate ca au dorit in prima faza sa desfasoare ultima etapa a competitiei simbata, organizatorii s-au decis sa schimbe ziua de desfasurare

Tinind cont de faptul ca saptamina trecuta, multi dintre spectatorii prezenti la meciul de futsal au ramas si la partidele de la Cupa Fairplay, organizatorii au decis ca si la sfirsitul acestei saptamini sa faca la fel. Astfel, partida de futsal dintre CSM Focsani si Quasar Deva va incepe la orele 13.00, urmind ca de la orele 14.30 sa aiba loc primul meci la Cupa Fair-Play. Extrem Orient are nevoie de victorie pentru a ramine in cursa pentru locul patru. In cel de-al doilea joc, de la orele 15.50 se vor intilni Real si Deep Serv. Cele doua echipe sint calificate in semifinale. Real poate ajunge la egalitate de puncte cu Extrem Orient sau Trust LF, dupa ultima etapa, dar are victorie directa cu cei de la Orient. In cazul in care Extrem, Real si Trust LF ar acumula dupa ultima etapa 12 puncte, lucru posibil daca Real pierde, Extrem cistiga iar Trust LF termina egal, atunci, mai departe vor merge echipele Real si Extrem Orient, care au golaveraj mai bun in clasamentul meciurilor directe dintre cele trei echipe. Fiecare a cistigat cite un meci, dar Orientul are plus patru la golaveraj, in timp ce Real si Trust LF au minus 2. Avantajul in acest caz este de partea celor de la Real, care au marcat un gol mai mult decit cei de la Trust LF, sapte fata de sase. Meciul care va stabili ultima calificata va fi cel dintre Soveja si Trust LF. Daca vor invinge, cei de la Trust LF vor merge mai departe, orice alt rezultat calificindu-i pe cei de la Extrem Orient. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei trecute:

Deep Serv "" Steaua 5 - 4

Real "" Soveja 6 - 5

Orient Expres "" Trust LF 7 - 0

Amicii "" Unirea Bolotesti 3 "" 0

Clasament

1. Deep Serv 14p 27 "" 18

2. Steaua 12p 29 "" 20

3. Real 12p 20 "" 20

4. Trust LF11p 19 "" 14

5. Extrem 9p 21-17

6. Soveja 7p 21-23

7. Amicii 4p 11-18

8. Bolotesti 0p 0 "" 18

Ultima etapa:

Steaua "" Unirea Bolotesti 3 "" 0

14.30: Amicii "" Extrem Orient

15.50:Real "" Deep Serv

17.10: Soveja "" Trust LF


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.