Sport

In prima etapa a returului, CSM Focsani va juca la Radauti

Dan Chiriac
21 feb 2009 762 vizualizări
Adversara focsanenilor va fi Scoala de Fotbal Radauti, care a preluat locul de la Raraul Cimpulung u azi, de la orele 11.00, amical intre CSM Focsani si Energia Vulturu

CSM 2007 Focsani va juca in prima etapa a returului la Radauti. Echipa Scolii de Fotbal Radauti va prelua locul in Liga a treia de la cei de la Raraul Cimpulung Moldovenesc. Tranzactia a fost facuta intre cele doua echipe din judetul Suceava si urmeaza sa fie inregistrata saptamina viitoare si la Federatia Romana de Fotbal (FRF). Raraul Cimpulung s-a retras din campionat din cauza problemelor financiare si a invitat alte echipe din judet de a juca in locul sau. Dupa refuzul celor de la CS Gura Humorului, Dorna Vatra Dornei si Bucovina Radauti, salvarea a venit de la un impresar, care a acceptat sa preia in numele celor de la Scoala de Fotbal Radauti locul in esalonul al treilea. Singura conditie pusa de acesta a fost ca lotul de jucatori de la Cimpulung sa nu vina la Radauti, pentru ca Scoala de Fotbal are la dispozitie 120 de tineri fotbalisti. In aceste conditii fotbalistii focsaneni se pregatesc pentru o deplasare foarte lunga, de peste 300 de kilometri, pina in nordul tarii. Pina atunci, echipa focsaneana va juca azi, de la orele 11.00, o partida de verificare cu Energia Vulturu. Testul va avea loc pe stadionul "Milcovul 2". Focsanenii vor juca fara fotbalistii care vor evolua miine la futsal.


Returul ar putea fi aminat


Daca pentru CSM Focsani aceasta ar putea fi o veste proasta, cea buna ar fi ca returul s-ar putea amina, iar antrenorul Bancila ar putea remedia problemele din jocul echipei. Membrii Comitetului Executiv din FRF s-au intrunit joi, dupa ce zapada si viscolul au afectat mai multe zone din tara. Daca la Liga intii posibilitatea aminarii returului este aproape nula, la ligile inferioare acest lucru este foarte probabil. Cum starea terenurilor este foarte proasta in multe zone din tara, FRF ar putea decide ca returul Ligiilor a doua si a treia sa fie aminat cu cel putin o saptamina. "La Liga intii sintem conditionati si de programul echipei nationale, dar la ligiile inferioare se poate amina, ca acolo nu sintem presati de timp", a spus un membru al Comitetului Executiv. Astfel, CSM Focsani si FC Panciu isi vor prelungi cel mai probabil perioada de pregatire, nefiind exclus ca ambele echipe sa mai dispute cite un amical in perioada pina la startul returului. In prima etapa a returului, CSM Focsani va juca in deplasare cu Scoala de Fotbal Radauti, iar FC Panciu se va deplasa pe terenul liderului, CSM Rimnicu Sarat. Azi, echipa CSM Focsani va disputa un joc scoala, intre jucatorii echipei. Partida va avea loc pe stadionul "Milcovul 2". (Dan CHIRIAC)


Amicale cu Liga a patra

La sfirsitul acestei saptamini doua echipe din Liga a patra vor disputa partide amicale, cu formatii din alte judete. Energia Vulturu se va deplasa miine la Faurei, pentru partida cu echipa Avintul Ciresu, in timp ce Vointa Odobesti va intilni pe teren propriu formatia Victoria Tecuci. Tecucenii au invins in primul joc disputat in aceasta saptamina, cu 2 "" 0, miine, de la orele 11.00, urmind sa se desfasoare revansa acelui joc. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.