Sport

Reprize diferite

Dan Chiriac
9 feb 2009 651 vizualizări
CSM 2007 Focsani - Bucovina II Suceava 29 - 21 (12 - 13), in prima etapa a turului doi al diviziei A de handbal

Focsanenii au inceput prost jocul cu echipa secunda a sucevenilor si au fost condusi pe tabela de marcaj cu scorul de 5 "" 1. Focsanenii au revenit treptat pe tabela, au egalat prima data la sase, dar diferenta s-a mentinut pina la pauza in favoarea oaspetilor. Certati de antrenorul Lucian Tucan la pauza, focsanenii au jucat perfect rerpiza a doua, nedindu-le vreo sansa adversarilor. Diferenta a crescut constant pe tabela de marcaj. Mai mult, diferenta de scor a fost mentinuta cit de cit de intervenetiile portarului advers, Spiridon. "Am facut o prima repriza modesta, dominata de catre suceveni, dar un act secund foarte bun, in care jocul nostru s-a comparat cu cel prestart in meciul de la Brasov, unde am cistigat pe terenul liderului", a precizat la final antrenorul Lucian Tucan. CSM Focsani a jucat cu: Ciubotaru, Rusu "" portari, Popa 2 goluri, Negrea "" 2, Gheorghe 1, Vasilache "" 4, Stan "" 3, Neata, Anca "" 4, Barbu, Maftei "" 7, Nelu "" 1, Vasile, Costache "" 5. Bucovina Suceava a replicat cu Spiridon "" Adomicai, Zvanciuc "" 8, Ismail "" 2, Curca - 3, Szebin, Serban "" 2, Bradatan "" 3, Acatrinei "" 3. Etapa viitoare, focsanenii vor juca in deplasare cu CSS Bacau. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.