Sport

Misiune relativ usoara pentru FC Panciu

Ciprian Fânaru
28 nov 2008 856 vizualizări
FC Panciu - Ecologistul Botosani, azi orele 14.00, stadionul Orasenesc u oaspetii au echipa decimata si ameninta cu retragerea din campionat

FC Panciu primeste astazi vizita echipei Ecologistul Botosani. Acest meci era in pericol sa nu se dispute, gruparea botosaneana amenintind ca se va retrage din campionat in urma arbitrajului scandalos de care a avut parte in ultima etapa, cu CSM Rimnicu Sarat. In urma acelei partide, cei de la Ecologistul au patru jucatori suspendati si moralul zdruncinat, brigada de arbitri fiind acuzata ca i-ar fi ajutat pe buzoieni sa se impuna, dupa ce le-au acordat un penalty inexistent in minutul 96. Nu este prima oara cind formatia din Rimnicu Sarat, liderul seriei, cistiga intr-o astfel de maniera, ei invingind asemanator si in deplasarea de la Willy Bacau. Echipa din Panciu vine dupa meci bun facut la Roman, 0 - 0, de unde chiar a fost foarte aproape sa vina cu cele trei puncte, daca atacantul Costin nu rata o mare ocazie in minutul 86 al partidei contra Laminorului. Fotbalistii pregatiti de Ionica Serea au un tonus excelent datorat parcursului peste asteptari din acest tur de campionat, traseu neasteptat de bun luind in considerare faptul ca formatia vrinceana este totusi nou promovata in esalonul al treilea. Spre deosebire de adversarii lor din nordul tarii, pancenii nu se confrunta cu nici o problema de efectiv, antrenorii avind tot lotul la dispozitie pentru a aborda partida cu maximum de incredere. Avem asadar toate premisele unui meci interesant, care la prima vedere pare la discretia echipei din Panciu, insa vrincenii nu vor putea obtine cele trei puncte decit cu seriozitate si concentrare totala. (Ciprian FANARU)

FC Panciu "" Ecologistul Botosani

Stadion: "Orasenesc"

Arbitri: Hirlab Mihai Adrian , Cantemir Mihai , Dragos Bogdan Ioan (toti Brasov)

Rezerva: Kiuta Mihai (Brasov)

Observator: Vatafu Nicolae (Bacau)

FC Panciu: Lazar "" Parlac, Calin, Stan, Cl. Mihai "" Ungureanu, Dutu, Chivu, Mocanu "" Predoiu, Costin

Antrenori: Ionica Serea si Danut Bolocan


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.