Sport

Trei jucatori au plecat de la CSM Focsani

Alex Smeu
7 iul 2008 2838 vizualizări
Isac si Curteanu vor juca la Concordia Chiajna, iar Caluda la Delta Tulcea u Bucataru si Gurguiatu sint si ei pe picior de plecare

Trei fotbalisti de la CSM Focsani vor parasi echipa si vor juca in campionatul viitor la formatii din Liga a doua. Stelian Isac si Catalin Curteanu au fost testati simbata de formatia Concordia Chiajna intr-un amical cu CS Snagov. Conducerea echipei de linga Bucuresti s-a aratat multumita de prestatia celor doi, care vor juca si la anul in Liga a doua. In schimb, Vali Toader va mai fi urmarit la lucru de cei de la Concordia Chiajna, care se arata in continuare interesata de serviciile fundasului focsanean. Un alt jucator de la CSM Focsani, Caluda va parasi Focsaniul si va face parte din lotul celor de la Delta Tulcea. De asemenea, pe adresa clubului au sosit oferte si pentru alti fotbalisti. "Deja am fost contactat de unele echipe interesate de Gurguiatu si Bucataru, care ar putea pleca de la Focsani", a precizat Dan Dumitru, presedintele Consiliului de Administratie. In tot acest timp, fotbalistii ramasi la Focsani se pregatesc la stadionul Milcovul. Simbata dimineata, acestia au incins o partida de fotbal in care au jucat tinerii cu batrinii. Orgoliile au fost mai mari decit la partidele oficiale. Batrinii, in rindurile carora au jucat Narcis Raducan si Petrica Ioan, au condus cu 3 - 0, dar s-au vazut egalati in ultimul minut dupa un penalty contestat. Jucatorii au dovedit ca au chef de fotbal, multi dintrei ei exprimindu-si speranta ca sportul rege nu va disparea la Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.