Sport

Razvan Bucuroiu a fost adus acasa

Ziarul de Vrancea
5 iul 2008 1034 vizualizări
Razvan Bucuroiu, fiul regretatului antrenor de tenis George Bucuroiu, a fost adus ieri acasa, de la Bucuresti, unde s-a aflat internat dupa accidentul din 22 iunie.

Atunci, masina in care se aflau cei doi a fost izbita in plin de un Citroen care a patruns pe contrasens, pe soseaua Bucuresti "" Urziceni. Antrenorul, in virsta de 59 de ani, a murit pe loc, in timp ce fiul sau a fost transportat in stare grava la Bucuresti. Daca medicii au fost la inceput rezervati in privinta sanselor de supravietuire, starea de sanatate a tinarului s-a imbunatatit si ieri a fost adus acasa. "Pentru momentul in care se afla, starea acestuia este buna. Mai sint mici urmari, dar este in recuperare. Medicii spun ca se va reface in totalitate", ne-a spus avocatul Gabi Nicolae, un apropiat al familiei Bucuroiu. Tinarul a aflat intre timp si de faptul ca tatal sau a murit in accident, insa a reusit sa treaca peste cumplita veste. In momentul accidentului, cei doi se intorceau de la Bucuresti, unde Razvan tocmai sustinuse examenul de licenta dupa absolvirea Facultatii de Educatie Fizica si Sport. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.