Sport

FC Panciu a inceput pregatirile pentru Liga a treia

Dan Chiriac
1 iul 2008 840 vizualizări
Dupa ce a invins cu 2 - 1 pe Foresta Brosteni, FC Panciu a efectuat aseara primul antrenament pentru Liga a treia u Iulian Calin si alti patru juniori sint noutatile echipei din Panciu

Fotbalistii de la FC Panciu au inceput aseara pregatirile pentru Liga a treia. La orele 18.00, jucatorii echipei s-au prezentat la stadion, unde antrenorul Ionica Serea a programat un prim antrenament. FC Panciu incepe o noua etapa, dupa ce in sezonul trecut a cistigat Liga a patra, a promovat la baraj in Liga a treia, iar duminica a invins in finala Cupei Romaniei, la faza judeteana. Inainte de startul partidei s-a tinut un moment de reculegere in memoria lui Cristi Gheorghiu, fiul presedintelui Asociatiei Judetene de Fotbal, care a decedat zilele trecute. Evolutia pancenilor din meciul de duminica l-a nemultumit insa pe presedintele Florin Stoica, care a plecat suparat de la stadion, vazind ca echipa sa nu se poate distanta de o formatie cotata mult mai slab. De altfel, partida de duminica a fost mult mai echilibrata decit se astepta toata lumea. Doar inceputul a apartinut pancenilor, care au marcat prin Stanciu, in minutul 4, si Cioran, minutul 19, din penalty. Apoi, formatia din Brosteni, urmarita de pe margine de primarul Ion Bucur si de patronul Maricel Paun, a echilibrat partida, a ratat mai multe ocazii de poarta, dar nu a reusit sa marcheze pina la pauza. Actul secund a adus patru noi jucatori in echipa lui Ionica Serea, dar si un gol marcat de Dobrescu si anulat pentru ofsaid. Gogonel a redus din diferenta in minutul 73. Foresta a incercat pe final sa duca partida in prelungiri, dar eforturile sale au fost in zadar. In ciuda evolutiei mai putin concludente, FC Panciu s-a impus si in Cupa Romaniei. Pancenii au efectuat aseara citeva ture de teren, pe stadionul din Panciu si apoi s-a incins o partida de fotbal de citeva zeci de minute. "Vom continua antrenamentele pe stadionul din Panciu. Urmeaza sa vorbesc cu conducerea sa vedem unde vom efectua si pregatirea centralizata. La capitolul noutati il avem pe Iulian Calin. De asemenea, Marusca s-a intors la noi", a spus Ionica Serea, antrenorul pancenilor. Totodata, tehnicianul Serea se gindeste la faptul ca in campionatul viitor va fi obligat sa foloseasca doi juniori in teren, pe parcursul celor 90 de minute regulamentare. Astfel, FC Panicu a obtinut transferul lui Petrisor Enache - Energia Vulturu, Necula- Otelul Galati, Parlac- FCM Bacau si Oltianu. Pacenii incearca de asemenea sa obtina semnatura si pentru un junior de la Odobesti, pentru care exista tratative avansate. (Dan CHIRIAC)



CASETA:


Foresta Brosteni - FC Panciu 1 - 2 (0 - 2)

Stadion: "Vointa Deep Serv - Odobesti". Spectatori: 300.

Au marcat: Gogonel 73 - Fl. Stanciu 4, P. Cioran 19 - penalty

Foresta: A. Ionel - Zagan, Lacatus, Bataraga, Vlase - Dinu, G. Stanciu, Sotirca, Chirita - C. Dumitru, Fl. Ciubotaru. Au mai jucat: Smeu, Maciuca, Gogonel si Miron.

Antrenor: Maricel Paun

FC Panciu: Cr. Ionel - Fl. Stanciu, R. Stan, Mocanu, Cl. Mihai - Alexandrescu, Dutu, P. Cioran, T. Radu - Predoiu, Costin. Au mai jucat: Lazar, Dobrescu, Bira si Serea.

Antrenor: Ionica Serea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.