Sport

FC Panciu porneste ca favorita

Alex Smeu
14 iun 2008 2623 vizualizări
Proaspat promovata, echipa antrenata de Ionica Serea spera intr-un debut cu dreptul in Cupa Romaniei (faza pe judet)

Miine, cu incepe de la ora 11.00, vor avea loc partidele din cadrul fazei judetene a Cupei Romaniei la fotbal. Aceasta competitie a aliniat la start 11 echipe care vor juca dupa sistem eliminatoriu. Finala competitiei va fi gazduita de stadionul celor de la AS Energia Vulturu. Cele cinci jocuri care se vor disputa miine sint FCM Adjud - FC Panciu, Foresta Brosteni - Vointa Deep Serv Odobesti, Zorile Cotesti - Vointa Cirligele, Victoria Bordeasca - Dinamo Tataranu sI Unirea Milcovul - AS Energia Vulturu. Cel mai interesant meci al acestei faze va fi intre proaspat promovata si, totodata, principala favorita, FC Panciu si FCM Adjud. In cursul zilei de astazi organizatorul competitiei, Asociatia Judeteana de Fotbal, va stabili si arbitrii care vor oficia disputele. Fiind o competitie eliminatorie, meciurile se vor organiza pe terenul echipei mai slab cotate. Totodata, formatia Viitorul Homocea va sta, urmind ca formatia de linga Adjud sa fie imperecheata in cea de-a doua faza a intrecerii fotbalistice care va avea loc joi, 19 iunie, de la ora 18.00. Trebuie reamintit ca in cazul in care un meci se va termina la egalitate se vor juca doua reprize de 15 minute fiecare, iar daca egalitatea va persista si dupa cele doua reprize de prelungiri se va trece la executarea loviturilor de la 11 metri. (Alex SMEU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.