Sport

CSM Focsani a intrat in conflict cu FC Panciu

Dan Chiriac
4 iun 2008 869 vizualizări
Dan Dumitru spune ca va rupe colaborarea cu pancenii, dupa ce echipa focsaneana a fost jignita de un oficial de la FC Panciu

Declaratiile facute de un oficial al clubului FC Panciu, la finalul partidei dintre panceni si FC II Vaslui, scor 1 - 0, au aprins razboiul intre cele doua echipe vrincene care vor evolua din vara in Liga a treia. Vicepresedintele FC Panciu, Mihai Popescu, si-a permis, la finalul jocului de la Bacau, sa reproseze reporterilor din presa vrinceana ca nu scriu pe placul sau si sa spuna negru pe alb ca CSM Focsani va fi data uitarii odata cu mutarea centrului fotbalului vrincean in orasul Panciu. Oficialul echipei pancene a facut aceste declaratii dupa ce baronul Marian Oprisan a promis, in ultimele zile de campanie electorala, ca va sprijini fotbalul din Panciu, pentru a obtine un scor mai bun la alegeri in favoarea PSD. Aceasta in conditiile in care echipa panceana a primit deja sume de bani de la bugetul local adminsitrat de primarul Ion Petre. "In urma declaratiilor jignitoare facute de Mihai Popescu la adresa CSM Focsani, i-as aminti acestui domn, care se crede om de fotbal, ca la FC Panciu evolueaza opt jucatori care provin de la echipa noastra. Acesti jucatori nu au un contract ferm cu FC Panciu si oricind putem gasi oferte mai bune pentru ei. Noi am ajutat FC Panciu si la meciul de baraj, dar nu doresc sa intru in polemica cu acest domn, caruia as vrea sa-i aduc aminte ca fotbalul nu mai este cel pe care-l cunoaste dinsul. Daca va avea acelasi comportament, toate lucrurile bune facute la Panciu, de catre ceilalti oameni, vor avea de suferit", se arata intr-un comunicatde presa postat pe site-ul www.csmfocsani.ro si semnat de presedintele Consiliului de Administratie al CSM, Dan Dumitru. In final, Dan Dumitru spune ca "CSM Focsani isi rezerva dreptul de a nu mai colabora in nici un fel cu FC Panciu, atita timp cit acest domn Mihai Popescu va reprezenta acest club". Atitudinea lui Mihai Popescu vine in contradictie cu interesele formatiei din Panciu, primarul Ion Petre si presedintele clubului, judecatorul Florin Stoica, avind de-a lungul timpului o colaborare buna cu CSM Focsani. Mihai Popescu se afla in conducerea clubului pancean si este tehnician pe probleme de urbanism la Primaria Panciu. (Dan CHIRIAC)


Presedinte executiv


Emil Crihana a demisionat de la CSM Focsani


Presedintele executiv al CSM Focsani, Emil Crihana, l-a anuntat ieri pe presedintele CA al CSM Focsani, Dan Dumitru, ca renunta la functia pe care a ocupat-o in returul campionatului trecut. Crihana il inlocuiese in functie pe Marius Bratu, plecat la Rapid. "Din cauza timpului insuficient am decis sa ma retrag. Este de fapt o renuntare la functia pe care o detinean, pentru ca oricum voi continua sa ajut echipa de fotbal, asa cum o fac de sase ani", a spus Emil Crihana. (D. C.)



Adjudul incearca obtinerea unei medalii


Echipa de handbal juniori II de la CSS Adjud a jucat aseara primul meci la turneul final al campionatului national, competitie ce se disputa in orasul Sighisoara. Aseara, dupa inchiderea editiei noastre, adjudenii au dat piept cu CSS Sighisoara. Azi, tot in ultima partida a reuniunii, adjudenii vor juca cu LPS Vaslui. Adjudenii incearca sa obtina o medalie la competitia de la Sighisoara, desi misiunea elevilor pregatiti de Emil Dumitru nu este deloc usoara. Pentru a se califica in semifinalele competitiei, handbalistii adjudeni au nevoie de doua victorii in partidele din grupe cu formatiile din Sighisoara, Vaslui si Brasov. (Dan CHIRIAC)


Aseara s-au jucat partidele


LPS Buzau - Extrem Baia Mare

LPS Suceava - LPS Tg. Jiu

LPS Vaslui - HC Rom-Cri Brasov

CSS Adjud - CSS Sighisoara


Azi se joaca


14:00 Extrem Baia Mare - LPS Tg. Jiu

15:30 LPS Buzau - LPS Suceava

17:00 HC Rom-Cri Brasov - CSS Sighisoara

18:30 LPS Vaslui - CSS Adjud



Un egal si doua infringeri la Pro-Rapid


Grupele de copii de la CSM Focsani au jucat ieri un triunghiular la baza sportiva Pro-Rapid. Grupele conduse de antrenorii Puiu Oprisan, Dan Banica, Petrache Gurguiatu si Orlando Serbanica au intilnit micii fotbalisti de la Rapid. Intilnirea a avut loc la grupele 1998, 1997 si 1993-1994. La grupa 1993-1994, rapidistii s-au impus cu 8 - 4, in ciuda evolutiei destul de bune a fotbalistilor focsaneni. La grupa 1997, Rapid a trecut de CSM Focsani cu 7- 5, dupa o partida echilibrata, in care bucurestenii s-au distantat pe final. In partida celor de la grupa 98, Rapid si CSM Focsani au terminat la egalitate, 2 - 2. (D. C.)


Cupa Romaniei, aproape de start


Asociatia Judeteana de Fotbal asteapta inscrieri pentru etapa judeteana a Cupei Romaniei, editia 2008/2009. Echipele care au participat in Liga a patra, dar si formatiile din alte localitati din judet sint asteptate la sediul asociatiei pentru a se inscrie in aceasta competitie. Startul fazei judetene este programat pentru duminica, 8 iunie, cind se vor juca partidele primei faze. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.