Sport

Se joaca baschet la Polivalenta

Dan Chiriac
22 mai 2008 755 vizualizări
Ieri, la Sala Sporturilor din Focsani, a debutat turneul final al campionatului national U 18. Partidele primei etape au fost atractive si au fost urmarite cu interes de cei prezenti in tribune

Olimp Focsani a cistigat primul meci din cadrul turneului final, dupa o partida pe care a dominat-o in marea majoritate a jocului. Focsanenii sint ca si calificati in semifinale mai avind nevoie de o victorie in meciul cu formatia CSS 5 Bucuresti, pe care a invins-o la diferente nete in cele doua turnee semifinale.



Componenta celor doua grupe este urmatoarea:


Grupa A: Phoenix Galati, CSS Oradea, CSS 4 Bucuresti si CSS Arad. Grupa B: CSS Cluj, Olimp Focsani, CSS Timisoara, CSS 5 Bucuresti.


Aseara s-au jucat partidele:


Phoenix Galati - CSS Arad 72-27

CSS Cluj- CSS 5 Bucuresti 87-41

CSS Oradea - CSS 4 Bucuresti 76-78

Olimp Focsani - CSS Timisoara 65-51


Azi au loc partidele:


13.00: CSS Oradea - CSS Arad

14.45 CSS timisoara- CSS Cluj

16.30: Phoenix Galati - CSS 4 Bucuresti

18.00: Olimp focsani - CSS 5 Bucuresti


Juniorii U 14, antrenati de Mihai Petrut, au debutat aseara la turneu final ce are loc la Timisoara. Formatia focsaneana a jucat cu CSS Cluj, urmind ca azi sa intilneasca pe CSS Deva. (Dan CHIRIAC)


Juniorii D joaca ultimul meci


Juniorii D de la CSM Focsani vor juca in aceasta dimineata, de la orele 11.00, ultimul meci de la turneul zonal al campionatului national. La Galati, pe Stadionul "Siderurgistul", fotbalistii pregatiti de Alin Samoila vor intilni pe CSS Slobozia. In primele doua partide, scorul a fost : CSM Focsani - LPS Buzau 2 - 5 si CSM Focsani - Steaua Dunarii Galati 3-6. Indiferent de rezultatul partidei de azi, focsanenii au pierdut calificarea la turneul zonal. (D. C.)




Tenis de masa si cros, la Marasesti


Comitetul pentru Sprijin si Initiativa Marasesti a organziat zilele trecute Cupa CSI la tenis de masa. La intreceri au luat parte 78 de concurenti, fete si baieti. Meciurile au fost foarte disputate, iar la final cistigatorii au fost urmatorii: Daniel Nita - Scoala 1 Marasesti, Ionut Avram - Grupul Scolar Marasesti, Ionel Ciovirta, Mihai Buruiana - Doaga, Ion Dodita - Marasesti, Sorina Binzar - Marasesti, la fete, iar la dublu - Ion Dodita, Zaharia Filote - Marasesti. Cistigatorii au fost premiati in acelasi timp cu invingatorii de la Crosul Primaverii. La cros au luat parte 285 de elevi din Marasesti, Haret, Padureni, Calimanesti si Doaga. Cistigatori la cros din Marasesti au fost urmatorii: Alexandra Mocanu - Scoala nr. 2, Madalin Ionita - Scoala nr. 2, Madalina Vasile- Scoala nr. 1, Ionut Dogaru - Scoala nr. 2, Maria Sava - Grupul Scolar, Marius Ostafi - Grupul Scolar, Marinela Schitea, Alexandru Tataru si Adrian Zaharia. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.