Sport

Infringere pe Litoral

Dan Chiriac
20 mai 2008 744 vizualizări
Echipa de rugby U 19 de la Liceul cu Program Sportiv Focsani a pierdut duminica derby-ul cu Cleopatra Mamaia.

Cleopatra Mamaia - LPS Focsani 28 - 7 u duelul s-ar putea repeta in semifinale

La final, constantenii s-au impus cu 28 - 7. Partida a fost aminata, in urma cu o luna, pentru ca gazdele aveau jucatori trimisi la lotul national. Cele doua echipe au obtinut deja biletele pentru semifinale alaturi de Metrorex si Colegiul "Aurel Vlaicu". "Am inceput foarte prost, am avut cinci minute foarte slabe si scorul a ajuns la 14 - 0. Apoi am jucat de la egal la egal cu cei de la Cleopatra. Mai avem un meci de disputat, cu LPS Constanta, inainte de semifinale. Mi-e indiferent pe cine intilnim in semifinale. Am dovedit ca putem invinge orice formatie, asa ca nu am preferinte intre Cleopatra Mamaia si Metrorex. Acesti baieti au valoare si trebuie sa dovedeasca in semifinale ca pot juca o finala de campionat si pot aduce o medalie la Focsani", a comentat profesorul Viorel Ion, antrenorul echipei. LPS Focsani va juca in ultima etapa a sezonului regulat, in deplasare, duminica 25 mai, cu LPS Constanta, ultima clasata. LPS Focsani isi va cunoaste adversara abia dupa ultima etapa. In cazul in care Cleopatra Mamaia va invinge in ambele partide pe care le mai are de disputat, atunci constantenii vor fi adversarii focsanenilor din semifinale. In caz contrar, LPS Focsani va juca semifinala, in deplasare, cu Metrorex Bucuresti. (Dan CHIRIAC)


Juniorii D lupta pentru calificare


Juniorii D de la CSM Focsani lupta in aceste zile pentru calificarea la turneul final. La Galati, pe Stadionul "Siderurgistrul", fotbalistii pregatiti de Alin Samoila au jucat aseara cu LPS Buzau, intr-o partida disputata dupa inchiderea editiei noastre. Azi si joi, CSM Focsani va juca ultimele doua partide cu Steaua Dunarii Galati si CSS Slobozia. (D. C.)


Comisia Centrala de Arbitri a decis urmatoarele brigazi:


Steaua Dunarii Galati - CSM Focsani

Ora: 17.30

A: Zmeu Ionut (Braila)

A1: Dragomir Maricel (Braila)

A2: Marchidanu Main (Braila)


CSS Slobozia - CSM Focsani

Ora: 11.00

A: Deca Daniel (Braila)

A1: Teodor Catalin (Braila)

A2: Bratianu Marius (Braila)



Sirbu arbitreaza la Cimpina


Asistentul focsanean Luci Sirbu a fost delegat la partida dintre FCM Cimpina si CS Otopeni, din etapa a 33-a a Ligii a doua la fotbal. Partida are loc miine, de la orele 14.00, in direct pe sport.ro. Aceasta delegare nu ar fi fost posibila daca CSM Focsani s-ar fi aflat inca in lupta pentru evitarea retrogradarii cu cei din Cimpina. Numai ca victoria miraculoasa de la Bucuresti a celor de la Cimpina a facut ca acest joc sa nu mai prezinte interes. Totodata, Ionica Serea va conduce la centru partida dintre FC Arges si CFR Timisoara. Argesenii sint promovati in prima liga, in timp ce timisorenii mai au nevoie de un punct pentru a fi salvati de grijile retrogradarii. (D. C.)



Paraschiveanu, campion national la box


Boxerul focsanean Catalin Paraschiveanu a devenit campion national de tineret la categoria 64 kg. Sportivul legitimat in prezent la Dinamo Bucuresti, si antrenat de profesorul Dumitru Dorobantu, a luptat in finala nationalelor cu Ionut Stoica de la CS Ianca. Medalia de aur obtinuta de boxerul focsanean reprezinta un bun punct de plecare pentru acesta in vederea campionatelor mondiale care vor avea loc in luna noiembrie, in Mexic. La competitia nationala desfasurata la Ploiesti, alti doi sportivi de la Clubul Sportiv Unirea Focsani s-au clasat pe podium. La categoria 48 kg - Ionut Panti si la categoria 60 kg - Georgian Feraru au obtinut medalie de bronz, pierzind la limita in semifinale. Sportivii de la CS Unirea sint pregatiti de profesorul Victor Lupu. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.