Sport

LPS Focsani joaca derby-ul cu Olimpia Bucuresti

Dan Chiriac
22 apr 2008 693 vizualizări
Victoria din ultima etapa, contra celor de la Dinamo, le da sperante vrincenilor juniori mari u la Under 18, Dinamo a invins la Focsani cu 40 - 5

Ieri, la sediul Federatiei Romane de Rugby, a avut loc tragerea la sorti a partidelor din cadrul fazei a doua a Campionatului National al juniorilor III. LPS Focsani va juca cu Olimpia Bucuresti, dupa cum au decis sortii. Primul meci va avea loc la Focsani, pe 26 aprilie, de la orele 12.00, pe Stadionul Tineretului. Meciul retur este programat o saptamina mai tirziu, la Bucuresti. "Nu cunosc prea mult aceasta echipa, am auzit ca sint mai tehnici, dar faptul ca la Focsani avem un centru de excelenta trebuie sa-si spuna cuvintul. Pregatirea realizata timp de un an de zile ne da sperante ca vom trece mai departe", a spus Viorel Ion. Echipa de rugby juniori III a Liceului cu Program Sportiv Focsani a incheiat fara infringere prima parte a campionatului. Echipa U 17 are in componenta sportivi veniti din mai multe orase cum ar fi Tecuci, Birlad, Galati, dar si din comuna Soveja. De altfel, la Focsani functioneaza un centru de excelenta la aceasta categorie de virsta. Din lot fac parte sportivi nascuti in anul 1992. Acestia sint: Teodor Bors, Dragos Neagu, George Nenciu, Florin Bucur, Mihai Barbu, Marius Dumitrascu, Cristi Duca, Silviu Hanganu, Mihai Lupu, Ionut Nicolae, Dumitru Dima, Alexandru Abajeru, Marian Borcioaia, Razvan Gavriloiu, Florin Gogorita, Vicentiu Olaru, Angel Matei, Liviu Apamaghie, Ionut Mazare, Romeo Paun si Constantin Bunea. In cadrul Superligii de juniori, la U 18, Dinamo Bucuresti a invins cu 40 - 3 pe LPS Focsani, intr-o partida ce a avut loc pe stadionul Tineretului. Echipa juniorilor mari a invins cu 33 - 0 pe Dinamo si va juca vineri, la Bucuresti, cu liderul clasamentului, Metrorex. "Va fi un test de maturitate pentru rugbystii focsaneni, care vor trebui sa dea o replica foarte buna liderului clasamentului", a spus tehnicianul Viorel Ion. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.