Sport

Madalina Lupu, a treia victorie la Galati

Dan Chiriac
22 apr 2008 593 vizualizări
Focsaneanca Madalina Lupu a cistigat saptamina trecuta la Galati turneul de tenis de categoria a III-a dotat cu "Cupa de primavara". Madalina Lupu si-a sarbatorit majoratul duminica, facindu-si astfel un frumos cadou de ziua sa.

Acesta a fost cel de-al treilea concurs de senioare disputat in ultimele cinci luni pe terenurile de pe malul Dunarii, singurul loc din tara unde in acest interval de timp au avut loc competitii pentru seniori.Toate au fost cistigate de Madalina Lupu. Tenismena s-a pregatit pentru acest ultim turneu pe unul dintre terenurile de zgura ale C.S. Unirea Focsani, beneficiind de amabilitatea conducerii acestui club. (Dan CHIRIAC)



Juniorii joaca acasa


Echipele de juniori ale CSM Focsani vor juca miercuri, pe teren propriu, partidele din cadrul Campionatului National de Juniori. De la orele 12.00, respectiv 14.00, CSM Focsani va da piept cu LPS Galati. Partidele vor fi arbitrate de Cristian Agache, George Dragoescu si Lucian Moldovanu - toti din Bacau. Jocurile au loc pe stadionul Milcovul 2. Tot miercuri, partida dintre LPS Bacau si Noua Generatie Iasi va fi condusa de o brigada vrinceana, formata din Alin Samoila, Claudiu Brasoveanu si Luci Stanila. (Dan CHIRIAC)


Asistenti vrinceni, la Roznov


Doi asistenti vrinceni au fost delegati la o partida din cadrul Ligii a treia, care se va desfasura azi, de la orele 17.00. Meciul dintre Ceahlaul II Piatra Neamt si Willy Bacau, care are loc pe stadionul din Roznov, va fi condus la centru de Ionut Neagu - Poenari, ajutat la cele doua linii de focsanenii Luci Sirbu si Florin Danciu. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.