Sport

SMS Sportiv

Dan Chiriac
21 apr 2008 611 vizualizări
LPS Focsani a invins cu 33 - 0 pe Dinamo in cadrul Superligii Nationale de Juniori. Focsanenii au marcat cinci eseuri in partida ce a avut loc pe Stadionul Tineretului si astfel au obtinut si punctul bonus.

Victorie cu bonus

In acest moment, elevii lui Viorel Ion se afla pe locul doi in clasament si au asigurata prezenta in semifinale. Ramine de stabilit doar daca focsanenii vor juca penultimul act pe teren propriu sau in deplasare. (Dan CHIRIAC)


Trei medalii la nationale


Judoka vrinceni au obtinut trei medalii la nationalele U 20 ce au avut loc la Turnu Severin. Georgiana Dorofte a cistigat medalia de argint la 57 de kilograme, Mirela Ploscaru a obtinut bronz la 70 de kilograme, iar Andreea Dumitriuc, tot bronz la ^ 78 kg. Mariana Boboc, 63 kg, Alexandra Dinica 100 kg si Bogdan Badiu au obtinut locul cinci. (D. C.)



Sacul cu goluri


AS FC Unirea Focsani a pierdut la scor ambele partide disputate la faza zonala a Cupei Hagi la fotbal. Echipa antrenata de Nicolae Petrea a fost plasata in aceeasi serie cu Steaua Dunarii Galati si Farul Constanta. Partidele au avut loc pe stadionul Siderugistul. Primul joc, cel cu echipa galateana, a fost pierdut de focsaneni cu 8 - 0, in timp ce in fata Farului Constanta focsanenii au pierdut cu 13 - 1. Din pacate, echipa focsaneana a punctat si la impresia artisitica tot negativ, dupa ce Liviu Lazar l-a acuzat pe antrenorul Nicolae Petrea ca a introdus jucatori pe teren doar contracost. "A luat jucatori de la alte echipe si i-a bagat doar pe spaga in teren. Uitati-va la unii dintre ei ca au o suta de kilograme, iar cei mai buni jucatori stau pe banca", a spus Lazar. Acesta si-a luat copilul, legitimat la AS FC Unirea si a plecat mai devreme de la jocul cu Farul, in timp ce Petrea s-a dezvinovatit la finalul jocului in fata lui Marius Stan, care urmarea partida de pe banca de rezerve, alaturi de Gica Hagi. "Nu se pune problema sa fac echipa pe bani. Eu traiesc din cotizatiile pe care acestia mi le platesc lunar", a spus Petrea. (Dan CHIRIAC).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.