Sport

Rromstar Panciu s-a retras din campionat

Dan Chiriac
21 apr 2008 700 vizualizări
Echipa Rromstar Panciu s-a retras din campionat, astfel incit aceasta va pierde toate partidele pina la finalul campionatului cu 3 - 0. Partidele de ieri au consemnat declinul total al celor de la Vulturul SLD, care dupa un campionat reusit au un final cu infringeri in serie. Steaua Focsani a relizat scorul etapei, dupa ce a trecut cu 10 - 0 de Victoria Bordeasca.

Duminica are loc partida care ar fi trebuit sa decida cistigatoarea grupei B a Ligii a patra. Numai ca, Vointa Deep Serv Odobesti a Rezultate:


Grupa A


Vointa Sl. Ciorasti - National Golesti - 3 - 0 MV

ASA Steaua - Victoria Bordeasca 10 - 0

Unirea Milcovul - AS FC Unirea Focsani - nu s-a jucat

CS Energia Vulturu - Flacara Urechesti 5 - 1

Zorile Cotesti - Vulturul Focsani 3 - 1

Victoria Gologanu - Vointa Cirligele 1 - 3


Grupa B


Avintul Jaristea - Chimica Marasesti 3 - 1

Romstar Panciu - Unirea Bolotesti 0 - 3

Viitorul Homocea - Viticultorul Virtescoiu 3 - 0 neprezentare

Vointa Odobesti - FC Panciu- simbata orele 16.00

Unirea Tifesti - Siretul Suraia 4 - 2

Unirea Pufesti - Trotusul Ruginesti 3 - 2

FCM Adjud a stat


Egal pe final


u CSM Focsani - Universitatea Galati 24 - 24 (9 - 11), in cadrul Diviziei A de handbal masculin


CSM Focsani a terminat la egalitate cel mai important meci din acest campionat. Partida cu Universitatea Galati a incheiat complet visurile de marire a focsanenilor. In acest moment, galatenii au doua puncte avans fata de CSM Focsani, dar si un meci mai putin disputat. Partida a inceput bine pentru focsaneni care au condus cu 5 - 1, dar oaspetii au revenit si au preluat avantajul pe tabela. Au condus pina in ultimele minute, cind elevii lui Lucian Tucan au reusit sa egaleze pe tabela de marcaj. La final a fost egal, un scor care califica echipa din Galati la barajul pentru promovare in prima liga. (Dan CHIRIAC)



Olimp Focsani a terminat pe locul doi


u jucatorii ploiesteni s-au batut intre ei


Echipa de baschet U 18 Olimp Focsani a terminat pe locul doi turneul semifinal disputat la Focsani. Focsanenii au pierdut un singur meci si le-au cistigat pe celelalte trei. Un incident regretabil s-a petrecut ieri dimineata, in timpul partidei dintre CSS 5 Bucuresti si CSS Ploiesti. Desi conduceau pe tabela, la terminarea sfertului trei, doi jucatori ploiesteni s-au luat la bataie, unul dintre titulari lovindu-l cu piciorul si pumnul pe unul dintre coechipierii aflati pe banca. Asta fara ca antrenorul ploiestenilor sa intervina. Ce mai e de spus, daca ne aducem aminte ca la primul turneu semifinal ploiestenii au sarit la bataie in meciul cu Olimp Focsani, iar doi jucatori focsaneni au fost loviti cu pumnii. La turneul final care se va desfasura in perioada 21-25 mai, la Focsani, s-au calificat echipele Phoenix Galati, Olimp Focsani, CSS 4 Bucuresti, CSS 5 Bucuresti, Universitatea Cluj, CSS Oradea, CSS Timisoara si LPS Arad. Ultimele rezultate: CSS Ploiesti vs. LPS Olymp Focsani 61 - 74, CS Phoenix LPS Galati vs. CSS 4 BC \'97 Bucuresti 84 - 52, CSS 5 Bucuresti vs. CSS Ploiesti 54 - 84, LPS Olymp Focsani vs. CSS 4 BC\'97 Bucuresti 57 - 50. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.