Sport

CSM Focsani va sta la Snagov

Dan Chiriac
16 apr 2008 568 vizualizări
CSM Focsani se pregateste pentru jocul cu Concordia Chiajna, care va avea loc, simbata, de la orele 13.00. Focsanenii vor pleca spre Chiajna inca de vineri dupa-amiaza, dar se vor caza la Snagov, acolo unde au stat si inaintea jocului cu CS Otopeni.

Meciuri devansate din cauza Pastelui

Partidele pe teren propriu cu FC Brasov si Delta Tulcea se vor desfasura cu o zi mai devreme

Etapele a 27-a si a 28-a din cadrul Ligii a doua la fotbal se vor desfasura o zi mai devreme decit au fost programate initial. Cele doua runde trebuiau sa aiba loc pe 23 si 26 aprilie. Din cauza sarbatorilor de Pasti, acestea au fost devansate cu o zi. Astfel, CSM Focsani va juca marti, 22 aprilie, de la orele 17.00, pe stadionul Milcovul, cu FC Brasov. Trei zile mai tirziu, focsanenii vor disputa o noua partida, tot pe teren propriu, cu Delta Tulcea. Decizia a fost luata ca urmare a faptului ca duminica, in prima zi de Pasti, nu se vor juca partide de fotbal in Romania. In aceste conditii, zilele de joc ale etapei din primele trei ligi au fost alese vineri si simbata. Liga a doua si a treia isi vor desfasura partidele vineri. Cum saptamina viitoare era programata o etapa intermediara, aceasta nu putea avea loc miercuri, la nici 48 de ore distanta de runda de vineri.


"Tinind cont de faptul ca meciul incepe la orele 13.00, ne-am permis sa stam putin mai departe de Bucuresti", a spus presedintele Consiliului de Administratie al CSM Focsani, Dan Dumitru. Chiajna este o comuna situata la 6 kilometri de Bucuresti, la iesirea dinspre cartierul Militari. Partida Concordia Chiajna - CSM Focsani va fi transmisa in direct, simbata, de la orele 13.00, de postul de televiziune sport.ro. Comisia centrala a Arbitrilor a decis ca partida de la Chiajna sa fie condusa la centru de Sorin Tarcea - Timisoara, ajutat la cele doua linii de Dan Gabriel - Timisoara si Claudiu Loghin - Pascani. Rezerva este Adrian Stanescu - Bucuresti.


Problemele financiare continua


Echipa de fotbal a Focsaniului se plinge in continuare de lipsa banilor si este posibil ca si in aceasta deplasare sa plece tot cu mincarea la pachet. Situatia echipei de fotbal seamana perfect cu cea a echipei de handbal, ceea ce nu poate sa bucure iubitorii sportului. Alocarea banilor cu tiriita echipelor din Focsani este in totala contradictie cu ceea ce se intimpla, spre exemplu, la Buzau. Consiliul Local Buzau a alocat catre structuri sportive de drept privat, cum este si cazul echipei CSM Focsani, sume la care Focsaniul nici nu se poate gindi. Din cele 3,4 milioane de lei alocate sportului buzoian in anul 2007, 3,1 milioane lei au fost pentru structurile sportive private. Echipa de fotbal Gloria Buzau a primit 1,98 milioane lei, in timp ce echipa locala de handbal Astral a primit 300.000 lei, iar clubul de rugby Martelli 200.000 lei. Prin comparatie, in 2007, echipa de fotbal CSM Focsani a primit doar modesta suma de 600.000 lei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.