Sport

Politistii joaca fotbal la Dagemar

Dan Chiriac
21 mar 2008 1181 vizualizări
Echipa de fotbalisti a Inspectoratului Judetean de Politie joaca finala Cupei "Ziua Politiei" la minifotbal, competitie rezervata echipelor din cadrul Politiei. Finala mare va opune formatiile IJP Vrancea si Politia Odobesti.

Finala mare incepe la orele 14.00, la baza sportiva Dagemar

Politia municipiului Focsani va disputa, de la orele 13.00, finala mica cu echipa Politiei Adjud. Dupa o lunga perioada de dominatie a formatiei Politiei Focsani, aceasta nu mai prinde finala. Editia trecuta, IPJ Vrancea a invins in finala tot pe cei de la Odobesti. Desi au condus cu 1-0 si 2 - 1, odobestenii au cazut pe final si nu au putut face fata asaltului final impus de Serbanoiu, Fatu, Stefanescu, Manolache si Malinoiu, ultimul fiind rezerva care a decis finala, cu un gol si o pasa de gol. Cu doi fotbalisti de la Liga a patra, Maican si Ene, odobestenii au parut ca stau mai bine in teren, dar in cele din urma, politistii de la judet au intors soarta partidei si au scapat cu orgoliul intact. Luni, de la orele 15.00, la terenul sintetic de la "Paradisul Verde", va avea loc o interesanta partida intre echipa politiei vrincene si selectionata presei vrincene. (Dan CHIRIAC)


Vali Elisei revine in aprilie


Handbalista focsaneanca Vali Elisei, componenta a formatiei Oltchim Rm. Vilcea, ar putea reveni pe teren in urmatoarea luna. Accidentarea sa care a tinut-o pe tusa, atit la Mondiale cit si in Liga Campionilor, a fost privita ca una foarte grava, care ar fi putut sa ii puna in pericol chiar intreaga cariera. Dupa o consultatie complexa in Germania, Vali Elisei a primit asigurari ca va putea incepe antrenamentele si apoi, usor-usor, si partidele, din luna aprilie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.