Sport

Judoka merg la Oradea

Dan Chiriac
20 mar 2008 878 vizualizări
In perioada 26 - 29 martie, la Oradea, va avea loc finala pe tara a campionatului Ministerului Internelor si Reformei Administrative unde participa sportivi din cadrul ministerului.

La competitie se vor intrece judoka din cadrul inspectoratelor de Politie, Jandarmi si Pompieri. Judetul Vrancea va fi reprezentat de patru sportivi si o sportiva, care vor incerca sa aduca medalii. Sportivii vrinceni care vor lua parte la competitia de la Oradea sint Cristina Balaban, Adrian Moldoveanu, Nicolae Enache, Iulian Lupusoara si Nicolae Alexandru. (D. C.)


Opt sportivi de la CSM Focsani, la etapa finala


La sfirsitul acestei saptamini opt sportivi de la CSM 2007 Focsani vor participa la etapa finala a campionatului national de tineret. Intrecerile vor avea loc la Oradea. In finala de individual vor participa opt sportivi focsaneni: Georgiana Dorofte, Nicoleta Burloiu, Roxana Tinica, Alexandra Tinica, Cristina Hanga, Mariana Boboc, Mirela Ploscaru si Liviu Sandru. Delegatia va fi insotita de antrenorul Cristinel Palade. (D. C.)


Stanica Grosu pleaca in Turcia


Antrenorul Stanica Grosu va pleca la sfirsitul acestei saptamini in Turcia. Acesta va participa la un turneu international cu lotul national U 17, care se pregateste la Focsani. Patru sportivi de la Focsani vor face deplasare in Turcia, acestora urmind sa li se alature alti sportivi de la Cluj si Ploiesti. (D. C.)


Karateka, 36 de medalii la nationale


40 de sportivi de la CS Unirea Focsani au participat simbata trecuta la campioantele nationale de karate SKDUN. Competitia a avut loc in Sala Floreasca din Bucuresti si a fost rezervata seniorilor, juniorilor si copiilor. Sportivii de la CS Unirea Focsani si de la Dinamic Panciu au obtinut 36 medalii, dintre care 11 de aur. Antrenorii sportivilor sint Aurel Giurgea si Marius Cojocaru. Obiectivul delegatiei vrincene, acela de a se obtine 15 medalii, a fost depasit in aceste conditii, dupa cum ne-au declarat sportivii. In luna aprilie, karateka de la CS Unirea Focsani vor lua parte la o competitie internationala, la Cimpina. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.