Sport

Raceala le-a tinut acasa

Dan Chiriac
17 dec 2007 468 vizualizări
Voleibalistele de la CSM Focsani nu au putut face deplasarea la Craiova pentru ca sase jucatoare au fost doborite de o puternica raceala

Voleibalistele de la CSM Focsani nu au facut deplasarea la Craiova pentru partida din penultima etapa a returului Diviziei A2. Fetele antrenate de profesorul Marian Radulescu au acuzat la sfirsitul acestei saptamini o puternica raceala, care le-a impiedicat sa faca antrenamente sau sa ridice din pat in ultimele zile. "Am sperat pina in ultimul moment ca vom putea face deplasarea la Craiova. Am avut microbuzul pregatit, dar fetele, in ciuda tratamentului facut, nu au putut fi recuperate. In aceste conditii, am sunat la Federatie si am anuntat ca nu ne putem prezenta la joc. Federatia urmeaza a stabili daca jocul va fi omologat cu scorul de 3 - 0 pentru gazde, la masa verde, sau va fi reprogramat la o data ulterioara", ne-a spus profesorul Marian Radulescu. Jocul de la Craiova se anunta unul extrem de greu. Oltencele nu au, practic, adversar in aceasta serie si sint principalele favorite la obtinerea promovarii in Liga Nationala in acest sezon. In tur, la Focsani, craiovencele au invins cu un sec 3 - 0, fara a avea mai probleme. Miercuri, la Sala Polivalenta, focsanencele isi vor incheia evolutia in acest an in partida disputata in compania formatiei LPS Pitesti. Atunci, datele problemei se vor schimba, iar voleibalistele de la CSM vor trece peste raceala si vor forta sa obtina o noua victorie in campionat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.