Sport

Speram la mai multe medalii

Cristi Irimia
4 mai 2005 857 vizualizări
A recunoscut Danut Plesa, in direct la Diplomatic TV


Danut Plesa presedintele de la Nidan Focsani


Presedintele CS Nidan Focsani, Danut Plesa, a fost luni seara invitat la emisiunea "Lumea Sportului" de pe Diplomatic TV, pentru a vorbi despre Campionatul National de kick-boxing de la Bucuresti, unde kick-boxer-ul Iulian Strut a cistigat medalia de bronz.

In studio a mai fost prezent si sportivul Alexandru Surcel, care a ocupat locul 4 la "nationalele" de low-kick.

Danut Plesa a recunoscut ca nu a fost multumit de rezultatele de la Bucuresti: "Eram invatat sa vin cu mai multe medalii, insa de data asta am fost nevoiti sa ne multumim doar cu una singura".

Antrenorul-presedinte de la Nidan Focsani a mai spus ca asteapta un numar mai mare de medalii de la urmatoarele competitii, una din intrecerile viitoare urmind sa se desfasoare in municipiul de pe Milcov. Cit priveste proiectul de finantare pe care l-a depus la Primarie, Plesa a spus: "Am avut un dosar incomplet, insa cred ca se mai puteau acorda 7 - 10 zile pentru completarea sa. Data viitoare voi fi si eu mai atent".

Elevul sau, Alexandru, a precizat ca s-a aflat la prima competitie de anvergura si ca are de gind sa continue cu pregatirea in mod sustinut, pentru a lua o medalie la urmatorul campionat national.

Invitatii emisiunii au venit si cu o caseta filmata la "nationale", competitia desfasurindu-se in cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu" din Bucuresti.

In imaginile prezentate s-au regasit si cunoscutii Ciprian Sora, Daniel Ghita si Ionut Atodiresei, luptatori in galele "Local Combat".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.