Sport

Deschidere cu Simona şi Heather

Ziarul de Vrancea
21 apr 2017 1117 vizualizări
Halep şi Watson vor juca primul meci al întalnirii de Fed Cup dintre Romania şi Marea Britanie * meciurile vor începe astăzi de la ora 11:00 şi vor fi transmise de canalele Digi şi Dolce

Simona Halep (5 WTA) şi Heather Watson (113 WTA) vor evolua, astăzi, de la ora 12:00, în prima partidă a întalnirii Romania - Marea Britanie, din barajul pentru menţinerea/retrogradarea în/din Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei. În cea de-a doua partidă de sambătă vor juca Irina Begu (33 WTA) şi Johana Konta (7 WTA). Maine, de la ora 11.00, sunt programate următoarele meciuri: Simona Halep - Johanna Konta; Irina Begu - Heather Watson; Monica Niculescu/Sorana Cîrstea - Jocelyn Rae/Laura Robson, la dublu. Conform programării iniţiale şi meciurile de astăzi trebuiau să înceapă la ora 11:00, însă arbitrul principal a decis să decaleze ora de start a partidelor die astăzi, de la Tenis Club IDU din Mamaia, din cauza condiţiilor meteo. În funcţie de acestea, programul zilei a doua va fi stabilit astăzi.
Simona Halep a declarat, după tragerea la sorţi, că faptul că va juca prima partidă nu reprezintă o problemă pentru că a mai fost în această situaţie.  Ea a precizat că nu contează în ce oraş se joacă meciul, atata timp cat partida este în Romania. Ea cere sprijinul publicului, pe care îl îndeamnă să aibă o atitudine fair-play. Irina Begu, cea care va juca al doilea meci sambătă, în companiei celei mai bune jucătoare a Marii Britanii, Johanna Konta, spune că este primul meci pe care îl joacă împotriva acesteia: “Mă bucur că joc pe suprafaţa mea preferată. Cred că am armele necesare să caştig acest meci”, a spus Irina Begu. Sorana Cîrstea, cea care a fost desemnată să joace în meciul de dublu împreună cu Monica Niculescu, spune că şi-ar dori ca după primele trei meciuri ca echipa Romaniei să aibă 3-0 şi să nu mai fie nevoie de meciul de dublu. “De fiecare dată cand am venit la echipa de Fed Cup, mi-am spus că sunt dispusă să joc simplu, dublu, să joc pe margine, să le susţin pe fete. în momentul de faţă, eu cu Monica suntem în echipa de dublu, ea a jucat cu toate dintre noi, dar sperăm să nu mai fie nevoie, să terminăm 3-0, asta ar fi ideal. Dar este un meci destul de echilibrat, suntem pregătite şi la simplu şi la dublu şi cred că avem o echipă foarte omogenă”, a mai spus Sorana Cîrstea.
Jucătoarele britanice consideră că vremea nu va avantaja sau dezavantaja vreuna dintre echipe, avand în vedere că la Constanţa, ieri a plouat în mai multe reprize, bate vantul şi sunt numai două grade Celsius, precizand că aceleaşi condiţii sunt pentru ambele formaţii. De asemenea, cea mai bună jucătoare a Marii Britanii, Johanna Konta, a fost întrebată tot legat de condiţiile meteorologice, de modul cum acestea vor afecta partidele, aceasta spunand că sunt acelaşi condiţii pentru ambele formaţii şi afirmand încă o dată că de-abia aşteaptă să joace împotriva Simonei Halep. Cu mai puţin de 24 de ore înainte de startul meciului de Fed Cup dintre Romania şi Marea Britanie, la Constanţa era  frig, termometrul înregistra vineri, în jurul pranzului, două grade Celsius, vantul bătea cu peste 50 de kilometri pe oră şi a plouat în mai multe reprize.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.