Sport

Start cu ghinion

Ziarul de Vrancea
19 apr 2017 888 vizualizări
Primul gimnast roman intrat în concurs la CE de la Cluj a ajuns la spital * din fericire, Laurenţiu Nistor a scăpat ieftin, dar nu va mai putea concura

Gimnastul Laurenţiu Nistor, primul sportiv din delegaţia Romaniei care a intrat în calificările de ieri, la Campionatele Europene de gimnastică, s-a accidentat la coloana vertebrală după o cădere în timpul exerciţiului la bară fixă, fiind nevoie de intervenţia echipei medicale. Laurenţiu Nistor a căzut de la bară fixă la doar cateva secunde după ce a început exerciţiul, după ce i-a scăpat mana dreaptă de pe aparat şi s-a lovit la coloana vertebrală. A fost nevoie de intervenţia echipei medicale a competiţiei, care a adus şi o targă langă saltea, dar sportivul tricolor s-a putut mişca singur. El nu a mai continuat însă exerciţiul. Sportivul a fost transportat la spital, pentru examinări amănunţite. Conform, preşedintelui FR Gimnastică, Adrian Stoica,  Nistor a suferit o contractură la spate şi nu mai poate intra în concurs. ”Radiografiile nu au relevat nimic grav la spital, dar i se mai fac investigaţii amănunţite, inclusiv abdominal, pentru că a căzut pe abdomen. Nu are nimic grav, este vorba de o contractură la spate, a fost însă şocul căderii. Sigur că s-au respectat procedurile medicale în sală şi a fost scos pe targă, dar e bine că nu are nimic grav. Nu va mai concura astăzi, i s-au făcut şi miorelaxante, important este să fie bine şi sănătos”, a declarat Adrian Stoica pentru News.ro. Ceilalţi gimnaşti tricolori sunt Vlad Cotuna, Cristian Băţagă, Marian Drăgulescu, Adelin Kotrong şi Andrei Ursache.
Astăzi va fi ziua dedicată fetelor, care vor evolua în calificări (între orele 10.00 -  20.30), Romania fiind reprezentată de Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan. Vineri se vor decerna primele medalii, în urma concursurilor la individual-compus (masculin şi feminin, 13.00 – 19.30), iar sambătă şi duminică vor avea loc finalele pe aparate. Sambătă sunt programate finalele la sol, cal cu manere, inele (masculin), respectiv sărituri şi paralele (feminin, 13.30 - 16.40), iar duminică cele la duminică la sărituri, paralele, bară (masculin) şi barnă şi sol (feminin, 13.30-16.40).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.