Sport

Astăzi începe balul la Cluj

Ziarul de Vrancea
18 apr 2017 802 vizualizări
Campionatele Europene de gimnastică vor debuta cu calificările masculine

Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, aflat la Cluj, unde miercuri debutază CE gimnastică, a declarat că este surprins de cat de bine arată Sala Polivalentă înaintea competiţiei şi s-a arătat optimist în privinţa caştigării medaliilor de către gimnaştii romani. ”Sunt surprins, sala arată foarte bine, de atmosferă nu pot spune nimic, pentru că nu este public încă. Ştiu că s-au eforturi imense pentru organizarea acestei competiţii, iar lumea e foarte mulţumită de condiţiile de concurs. Mai sunt mici probleme, care se vor rezolva pe parcurs, dar în mare parte lucrurile sunt în regulă, iar toată lumea e pregătită pentru această competiţie importantă, mai ales pentru noi romanii”, a declarat Mihai Covaliu la TVR.   Preşedintele COSR a făcut referiri şi la aşteptările sale de la delegaţia Romaniei la Campionatele Europene. ”Să termine această competiţie sănătoşi, şi băieţii şi fetele noastre, asta e cel mai important. E început de ciclu olimpic, majoritatea echipelor din Europa îşi stabilesc oamenii pentru Jocurile Olimpice viitoare. Dacă reuşim să terminăm în picioare, vom analiza ce s-a întamplat aici, pentru ca la următoarele competiţii să aliniem cele mai bune echipe. Sunt convins că vor fi şi medalii pentru noi la Cluj”, a mai spus Covaliu. Campionatele Europene de gimnastică au debutat astăzi  cu calificările masculine, iar maine vor avea loc cele feminine. Vineri se vor decerna primele medalii, în urma concursurilor la individual-compus (masculin şi feminin), iar sambătă şi duminică vor avea loc finalele pe aparate.Delegaţia Romaniei la această ediţie a CE individuale îi include pe Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Cîmpian şi Ioana Crişan, respectiv pe Marian Drăgulescu, Cristian Băţagă, Andrei Ursache, Robert Ghiuzan, Laurenţiu Nistor şi Vlad Cotuna. Obiectivul este de caştigare a  două-trei medalii. La competiţia de la Cluj vor participa 274 de gimnaşti din 37 de ţări (168 gimnaşti şi 106 gimnaste), alături de aproape 450 de antrenori, medici, arbitri, oficiali.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.