Sport

Goluri numai în play-out

Ziarul de Vrancea
12 mar 2017 1106 vizualizări
A început faza finală a campionatului Ligii II la fotbal

Play-out: Două surprize imense
* FC Botoşani - ACS Politehnica Timişoara 1-2 (1-1). Miron (’17) / Croitoru (’25), Şeroni (’67 – penalty). Play-out-ul Ligii I a început cu o surpriză, înfrangerea echipei din Botoşani pe teren propriu. Demisia antrenorului Leo Grozavu a lăsat urme serioase în echipă, iar un antrenor harşit ca Ionuţ Popa nu putea să nu profite.  După ce a marcat golul, Miron a ridicat un tricou pe care scria: "Alături de Leo", dedicat antrenorului Leo Grozavu, care a demisionat, miercuri, un frumos gest de colegialitate adresat lui Cătălin Golofca, jucătorul lovit de Leo Grozavu.
* CSM Poli Iaşi – Concordia Chiajna 3-1 (2-0). Cristea (’12, ’54), Golubovic (’33) / Alexandru (’51). Pe o ploaie măruntă, ieşenii au fost mai eficienţi în partida cu Concordia Chiajna, iar cuplul letal de deunăzi, Cristea – Golubovic, pare a fi renăscut. Este de remarcat faptul că Andrei Cristea a ajuns pe locul III în clasamentul golgeterului, iar jucătorul Chiajnei, Alexandru, a înscris al treilea gol al său în campionat: toate trei înpotriva Iaşului.
* FC Voluntari – Pandurii Targu Jiu 1-1 (1-1). Deac (’26) / Surugiu (’36). Gabi Deac a fructificat dominarea ilfovenilor din prima repriză, a ratat ocazia “desprinderii” şi, apoi, fundaşul Balaur a greşit, Firţulescu a preluat, a pasat la Surugiu, şi Balauru a fost învins. Ce-ţi fac “Balaurii” proprii, nici Cernat nu-ţi mai desface. Şi iată, patru puncte consecutive pierdute de Voluntari pe teren propriu şi al doilea punct obţinut de “panduri” în acest an. Clasament:
Astăzi, în play-out, de la ora 18:00, se dispută partida Gaz Metan Mediaş - ASA Targu Mureş. Clasament:  1. Mediaş - 20 p; 2. Iaşi – 18 p; 3. Voluntari – 16 p (1-1); 4. Botoşani – 16 p (1-2); 5. Chiajna – 13 p; 6. Pandurii – 11 p; 7. Timişoara – 10 p; 8. ASA – 6 p.
Play-off: Start fără gol
* Astra Giurgiu – CSU Craiova 0-0. În pofida scorului alb, meciul a fost disputat, cu ratări de ambele părţi, dar şi cu discuţii despre arbitraj. În special Gigi Mulţescu, antrenorul craiovenilor, a fost mai vehement, reclamand un henţ în careu la Seto şi eliminarea lui Teixeira, dar colegul său Şumudică a fost mai “vocal”, fiind aproape de expulzarea în tribune. Cei doi portari, Lung şi Calancea, au fost la înălţime, iar speranţa craioveană Ivan, s-a jucat cu ocaziile.
Aseară, s-a mai disputat partida Steaua – CFR Cluj, iar astăzi, de la ora 20:30 se joacă meciul: FC Viitorul – Dinamo. Clasament: 1. Viitorul – 26 p; 2. Steaua – 24 p; 3. Astra – 24 p (0-0); 4. Craiova – 24 p (0-0); 5. CFR Cluj – 22 p; 6. Dinamo – 21 p.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.