Sport

Vă mai amintiţi cum am pierdut două puncte?

Ziarul de Vrancea
1 dec 2016 600 vizualizări
Steaua - CSM Focşani 2007, duminică, ora 16.00, în Liga naţională de handbal u partida va avea loc la Chiajna

Echipa de handbal masculin CSM Focşani 2007 se pregăteşte pentru primul joc al returului. Va fi o deplasare aproape de capitală, acolo unde elevii lui Viorel Ciubotaru vor înfrunta cea mai titrată echipă din Romania, Steaua Bucureşti. Partida va avea loc în Sala Sporturilor din Chiajna, locul tradiţional al steliştilor pentru disputarea partidelor de pe teren propriu. Bucureştenii revin în această sală după ce au evoluat în precedentele două meciuri acasă în Sala Rapid şi în Sala Polivalentă din Bucureşti. Partida va avea loc de la ora 16.00, urmand a fi televizată de TVR 1. Va fi un meci în care focşănenii vor încerca să-şi ia revanşa după ce au pierdut aproape incredibil două puncte în partida din tur. Atunci, focşănenii  au condus pe tot parcursul jocului şi au fost egalaţi la ultima fază, după ce anterior Ragea a avut ocazia, pe contraatac să decidă soarta meciului. A fost un egal cu gust mai mult de înfrangere, iar băieţii au plans efectiv, gandindu-se la şansa irosită. Echipa de handbal CSM Focşani 2007 a scăpat printre degete victoria în partida cu Steaua Bucureşti din prima etapă a ligii naţionale de handbal. Focşănenii  au dominat meciul în totalitate, dar din păcate, au fost egalaţi la ultima fază a jocului, după ce Ragea a avut ocazia cu cateva secunde înainte să decidă jocul, dar a scăpat mingea. Focşănenii au condus pe tabela de marcaj pe tot parcursul jocului, bucureştenii find în avantaj o singură dată, în minutul 49, 25-24. Cei peste o mie de spectatori prezenţi în tribunele Sălii Polivalente au crezut tot timpul în victoria favoriţilor, dar, în cele din urmă, au fost nevoiţi să se mulţumească doar cu un rezultat de egalitate. Cu mult fair-play, chiar şi steliştii au recunoscut la final că au obţinut o remiză norocoasă. CSM Focşani 2007 ar fi meritat victoria, dar din păcate, la final, a fost doar un rezultat de egalitate. Acum, înainte de partida de duminică, steliştii sunt pe locul opt, cu 18 puncte. CSM Focşani 2007 a acumulat 11 puncte şi se află pe poziţia a 11-a. Focşănenii vor mai disputa în acest an două partide. Mai întai  va fi jocul cu CSM Satu Mare, de pe teren propriu, apoi, pe 17 decembrie meciul din Cupa Romaniei, în deplasare, cu HC Odorhei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.