Sport

CSM merge mai departe

Ziarul de Vrancea
13 nov 2016 589 vizualizări
Echipele calificate din grupa C ale Ligii Campionilor la handbal feminin sunt cunoscute înaintea ultimei etapei, dar CSM are nevoie de victorie cu Midtjylland pentru a intra cu puncte în grupele principale

Echipa Györ ETO, liderul grupei preliminare C din Liga Campionilor la handbal feminin, a fost învinsă sambătă, în deplasare, de formaţia daneză FC Midtjylland, cu scorul de 23-27 (10-15), nordicele obţinand astfel calificarea în grupele principale, alături de campioana Ungariei şi cea a Romaniei, CSM Bucureşti. Rezultatul meciului de sambătă de pe terenul danez a fost o surpriză, în condiţiile în care Györ a defilat în grupa preliminară şi era lider neînvins înaintea disputei (8 p). FCM s-a impus însă fără probleme, a acumulat 6 puncte şi şi-a asigurat calificarea în faza următoare, cu o etapă înainte de finalul partidelor din grupa C. La randul său, CSM Bucureşti a obţinut încă de vineri calificarea mai departe, după ce a învins formaţia rusă Rostov Don, cu scorul de 22-20 (10-11), partida reprezentand şi debutul pe banca tehnică a antrenorului Aurelian Roşca, numit în funcţie luni, după demiterea danezului Jakob Vestergaard. În urma victoriei, CSM are 4 puncte şi cu victorie directă în ambele meciuri cu Rostov Don, care rămane cu 2 puncte – 24-21 şi 22-20 - nu mai poate pierde locul III în grupă. Ultimele partide ale grupei C sunt Györ – Rostov (19 noiembrie) şi CSM Bucureşti – FCMidtjylland  (20 noiembrie). Totuşi meciul cu Midtjylland are miza sa, deoarece primele trei echipe din fiecare grupă se califică în grupele principale, în care rezultatele între colegele din prima fază se menţind. Dacă CSM are două înfrangeri în faţa echipei maghiare, a pierdut la trei goluri diferenţă şi partida din Danemarca şi trebuie să obţină victoria pentru a intra măcar cu două puncte în grupa principală.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.