Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Cea mai tanără olimpică

Ziarul de Vrancea
8 aug 2016 853 vizualizări
Înotătoarea nepaleză Gaurika Singh, în varstă de 13 ani, cea mai tanără concurentă de la Jocurile Olimpice, a caştigat duminică o serie la 100 metri spate, după ce înaintea cursei şi-a rupt din greşeală costumul, fiind nevoită să îl schimbe.

"Este extraordinar. Sunt bucuroasă că am avut oportunitatea de a fi aici. Este extraordinar să privesc în sus şi să văd ce timp am făcut. înainte de cursă, mi-am rupt costumul şi a trebuit să îmi întreb antrenorul dacă să îl schimb. încercam să îmi trag în sus costumul şi mi-a intrat unghia în el. Aşa că a trebuit să mă schimb. Am fost puţin stresată", a declarat Singh, supravieţuitoare a cutremurului din Nepal din aprilie 2015.

Accident grav la ciclism

Sportiva olandeză Annemiek Van Vleuten a fost victima unei grave căzături, duminică, într-un viraj la cursa de ciclism de la Rio de Janeiro. Van Vleuten a căzut la ultima coborare din circuitul olimpic, cand conducea cursa, lovindu-se de o bordură. Ea a ajuns la terapie intensivă, avand o "gravă comoţie cerebrală şi trei fisuri pe coloana vertebrală", a anunţat postul NRC, citat de L'Equipe. Sportiva va petrece noaptea la spital, federaţia olandeză anunţand că este conştientă şi poate comunica. Annemiek Van Vleuten a fost victima unei grave căzături, duminică, într-un viraj la cursa de ciclism de la Rio de Janeiro. Van Vleuten a căzut la ultima coborare din circuitul olimpic şi s-a lovit de bordură.

Chivu trece la cravată

Roberto Mancini va părăsi conducerea tehnică a clubului Inter Milano şi sunt şanse mari ca italianul dă fie înlocuit de olandezul Frank de Boer, situaţie în care Cristi Chivu va primi o funcţie în cadrul grupării cu care a caştigat Liga Campionilor în 2010. Preşedintele şi acţionarul clubului Inter, indonezianul Erick Thohir, şi Mancini au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului tehnicianului, după ce părţile au eşuat în prelungiea înţelegerii. Mancini va primi o compensaţie de două milioane de euro. Favorit să-i ia locul italianului este Frank de Boer, care ar urma să semneze un contract pe trei ani, cu un salariu de două milioane de euro în primul şi cate trei milioane în următorii.  Dacă De Boer va ajunge la Inter, din staf ar putea face parte şi Chivu, care a jucat şi el la Ajax, cunoaşte limba italiană şi este în relaţii foarte bune cu Thohir. Frank de Boer a antrenat ultima dată pe Ajax Amsterdam. El a demisionat în această vară, după ce Ajax a pierdut titlul în ultima etapă, în favoarea rivalilor de la PSV Eindhoven.

Alibec se simte sub apreciat

Atacantul formaţiei Astra Giurgiu, Denis Alibec, consideră mică suma de 800.000 de euro pe care patronul FC Steaua, Gigi Becali, o oferă pentru transferul său.  "Eu zic că e puţin, nu o să accepte clubul. Mă ia Steaua de vreo trei ani încoace. Pe mine nu m-a sunat nimeni, poate au vorbit la club", a declarat Alibec, la Digi Sport, cand a fost întrebat de oferta Stelei. Alibec a precizat că mai are aproximativ două săptămani pentru a se reface în urma accidentării suferite la genunchiu stang, în timpul meciului cu Albania de la Euro-2016. "Mai am cam două săptămani, cred, pentru că încă nu s-a recuperat muşciul cum trebuie. M-am antrenat cu echipa, dar timpul este scurt de la accidentare. Am dat în minge de cateva ori, nu simt durere", a spus el. După meciul Steaua - Concordia, disputat sambătă, Becali a declarat că a oferit clubului Astra 800.000 de euro pentru Alibec şi 300.000 de euro pentru Boldrin.

Räikkönen s-a însurat a doua oară

Pilotul de Formula 1 Kimi Räikkönen s-a căsătorit cu modelul finalndez Minttu Virtanen, ceremonia religioasă avand loc duminică, la abaţia San Galgano, în Toscana, Italia. Räikkönen, 36 de ani, şi Minttu Virtanen, 29 de ani, au un băiat de 19 luni, care a fost prezent la căsătoria părinţilor lui. Finlandezul este la a doua căsătorie, după ce în 2013 s-a despărţit de fosta Miss Scandinavia 2001, Jenni Dahlman. Tot în 2013, el a cunoscut-o pe actuala sa soţie. Presa finlandeză a estima că petrecerea care a urmat cermoniei religioase a costat aproximativ 500.000 de euro.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.