Sport

Primăria Mărăşeşti organizează Cupa PLUS pentru copiii de la Centrul de zi

Mihai Boicu
4 aug 2016 903 vizualizări
Primăria Mărăşeşti organizează competiţia de fotbal intitulată ”Cupa PLUS”, la care vor participa un număr de o sută de beneficiari ai Centrului de zi din subordinea primăriei Mărăşeşti.

Cupa PLUS  are drept scop incluziunea socială a copiilor de etnie romă şi combaterea discriminării prin sport, care reprezintă un instrument de dialog şi contribuie la schimbarea atitudinii colective în societate. Evenimentul se va desfăşura astăzi, începand cu ora 16:00, în Parcul Civic al oraşului, iar participanţii vor evolua pe grupe de varstă: copii 7-10 ani, copii 10-13 ani, tineri 18-25 ani. Ocupanţii locurilor I, II, III, de la fiecare categorie de varstă, vor primi premii constand în medalii şi cupe. Fiecare participant la eveniment va primi diplomă de participare, un tricou, şort, jambiere şi o minge de fotbal. Cupa PLUS va fi organizată în parteneriat cu Agenţia Judeţeană de Fotbal, care va asigura logistica necesară desfăşurării competiţiei. Organizarea acestui eveniment a fost posibilă deoarece Primăria oraşului Mărăşeşti a reuşit să obţină fonduri suplimentare în cadrul proiectului ”şanse la integrare pentru copiii şi tinerii aflaţi în situaţii de risc din comunitatea Cartier Nou, Oraş Mărăşeşti, judeţul Vrancea”, în cadrul căruia se organizează şi această competiţie sportivă. „Organizarea Cupei PLUS este un mod de a susţine în continuare incluziunea socială a romilor. Proiectul PLUS continuă să susţină familiile defavorizate, în eforturile de asigurare a îmbunătăţirii situaţiei copiilor şi tinerilor aflaţi în situaţii de risc. Prin acest proiect ne dorim să implicăm întreaga comunitate în procesul de îmbunătăţire a condiţiilor copiilor şi tinerilor aflaţi în situaţii de risc”, spune primarul Valerică Chitic. (M. BOICU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.