Sport

Ne merge doar la dublu

Ziarul de Vrancea
20 iul 2016 918 vizualizări
Monica Niculescu s-a calificat în sferturi la Washington, iar Raluca Olaru, la Bastad

Monica Niculescu (61 WTA) a fost eliminată încă din primul tur al turneului de la Washington, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari. Ea a fost învinsă de o jucătoare clasată cu două locuri mai jos, americana Christina  McHale, scor 3-6, 4-6 după 89 de minute de joc. Monica a cedat primul set în final, cand şi-a pierdut de două ori serviciu. În setul al doilea, jucătoarea romană a condus cu 2-0 şi 4-2, dar americanca a făcut patru game-uri consecutive şi a caştigat meciul. În schimb, Monica s-a calificat în turul II al probei de dublu feminin, împreună cu jucătoarea belgiană Yanina Wickmayer, după ce a trecut cu 6-1, 5-7, 10-6 de perechea favorită nr. 4, Ksenia Lîkina / Emily Smith (Rusia / Marea Britanie). În sferturi, Monica şi Ianina va întalni perechea americană Sanaz Manand / Jessica Pegula, care a învins cu 3-6, 6-1, 10-2 cuplul Malkia Menguene / Nidhi Surapaneni (SUA / India).
* În turneul de 250.000 dolari de la Bastad, perechea Raluca Olaru / Katerina Siniakova (Romania / Cehia) s-a calificat în sferturi,după ce a trecut cu 6-1, 6-1 (53 de minute de cuplul Cindy Burger/Laura Pigossi (Olanda/Brazilia). În sferturi, Raluca şi Katerina vor întalni perechea Lesley Kerkhove/Lidzia Marozava (Olanda/Belarus), care a trecut, cu scorul de 2-6, 7-6, 11-9, de cuplul Jessica Moore/Varatchaya Wongteanchai (Australia/Thailanda), caştigător al turneului de la Bucureşti.
* La Stanford, Ana Bogdan şi-a aflat adversara din optimi, aceasta fiind americanca de 26 de ani, Allison Riske (78), care a trecut de compatrioata sa Varvara Lepchenko, desemnată cap de serie numărul opt, cu 2-6, 6-3, 7-6. Ana Bogdan (23 ani, 135 WTA), venită din calificări, a trecut în runda inaugurală de americanca Asia Muhammad, cu 6-4, 5-7, 6-3. Surpriza zilei a înregistrat-o o altă tanără jucătoare americană, Catherine Bellis (203 WTA) care a eliminat-o pe a şasea favorită, letona Jelena Ostapenko (38 WTA), cu 6-4, 6-4. Dacă ar trece de Riske, Ana ar juca împotriva învingătoarei meciului dintre favorita nr. 4, Coco Vandeweghe (SUA) şi Nicole Gibbs (SUA).



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.