Sport

La Galaţi, ca acasă! C.S.U. Danubius Galaţi - C.S.M. 2007 Focşani 22-27(9-14)

Ziarul de Vrancea
24 apr 2016 1168 vizualizări
Focşănenii au caştigat fără drept de apel meciul din deplasare

Încep prin a scrie, cu voia celor care citesc aceste randuri şi cu riscul de a-mi atrage critici, că locul 13 (la finalul sezonului regulat) ocupat de echipa noastră nu este unul pe deplin conform cu realitatea. Nici cu realitatea sportivă, dar cu atat mai puţin cu realitatea ce face direct trimitere la atmosfera şi valul de simpatie şi ataşament din jurul echipei. Datorită acestui capitol, şi dacă la finalul acestei ediţii de campionat s-ar face o ierarhie după acest criteriu, C.S.M. 2007 Focşani s-ar afla fără îndoială în play-off. Lucrurile nu au stat cu mult diferit nici în meciul de sambătă, chiar dacă acesta s-a disputat în deplasare, la codaşa C.S.U. Danubius Galaţi. Disputat într-o Polivalentă superbă, dar care din păcate, pentru frumuseţea spectacolului sportiv, fără aportul spectatorilor, cu greu adunandu-se la meci 200-300 de spectatori, gălăţenii părand a nu fi interesaţi de soarta echipei lor, meciul a fost unul lipsit de-un istoric special, băieţii noştri aflandu-se pe toată durata meciului la conducerea jocului, practicand jocul bun cu care ne-au obişnuit în meciurile de acasă, cu o apărare agresivă, în permanenţă “cu mana pe ei” cum se spune în handbal, şi multă disponibilitate la efort. Trebuie spus că în Sala Sporturilor Dunărea, recent renovată şi foarte cochetă, fundalul sonor a fost asigurat tot de grupul de inimoşi suporteri veniţi de la Focşani, ce a făcut deplasarea pe cont propriu. La finalul meciului, victoria a fost sărbătorită tot împreună, ca de fiecare dată, atat echipa cat şi suporterii gandindu-se deja la meciurile de miercuri şi sambătă din Sala Polivalentă de acasă de această dată, miercuri cu Tg. Jiu şi sambătă cu Baia Mare. Dar despre aceste două meciuri, vom mai discuta… (C. VLĂDESCU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.