Sport

Răzbunarea lui CR7

Ziarul de Vrancea
3 apr 2016 732 vizualizări
Real a caştigat “el clasico” de pe Nou Camp” cu 2-1 dar are speranţe aproape nule de a ajunge Barcelona din urmă

Real Madrid a caştigat sambătă seară, derby-ul clasic al campionatului spaniol  cu FC Barcelona, scor 2-1, în etapa a 31-a din prima ligă de fotbal din Spania, în faţa a peste 99.000 de spectatori de pe stadionul “Nou Camp” din Varcelona. Scorul a fost deschis în min. 56 de Piqué, cu o lovitură de cap pe colţul scurt, după un corner executat de pe dreapta. Egalarea a pornit de la o cursă excelentă a lui Marcelo, fundaşul stanga a pasat apoi spre Kroos, germanul a intenţionat o pasă în faţa porţii spre Ronaldo, pe bara a doua, mingea a fost deviată şi a ajuns la Benzema, iar francezul a reluat spectaculos de pe linia careului de 6 metri, în stanga lui Bravo (’62). Cristiano Ronaldo a dat lovitura de graţie în min. 85: “CR7” a preluat pe piept, în interiorul careului, după o centrare cu dreptul a lui Bale, după care a finalizat pe colţul scurt. În minutul 81, Real Madrid a avut un gol anulat pentru fault în atac, deşi reluările n-au arătat ceva concludent. Bale s-a înălţat în interiorul careului, după o centrare a lui Ronaldo, şi a marcat cu capul, în stanga lui Bravo. De la margine s-a semnalizat fault al galezului asupra lui Jordi Alba, deşi fundaşul Barcelonei nu se afla în marcaj strans în momentul săriturii lui Bale. Raportul ocaziilor de gol a fost 15-14 în favoarea madrilenilor, iar cel al şuturilor pe poartă 6-3 pentru Real Madrid. Barcelona a avut o posesie superioară a mingii, 68%. În min. 83 a fost eliminat Sergio Ramos pentru cumul de cartonaşe galbene.
A fost prima înfrangere pentru Barcelona după 39 de meciuri consecutive şi prima înfrangere pe teren propriu pentru Barcelona în acest sezon. Real Madrid a bifat a cincea victorie consecutivă. În urma acestui rezultat, Real Madrid se menţine pe locul III în clasament, cu 69 de puncte. De cealaltă parte, Barcelona rămane lider în Primera Division, cu 76 de puncte. Atletico Madrid completează podiumul, cu 70 de puncte. Înainte de startul partidei, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Johan Cruyff, care a încetat din viaţă pe 24 martie. În tribune s-a aflat şi Jordi Cruyff, fiul lui Johan alături de băiatul său.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.