Sport

Marica poate pierde Euro 2016

Ziarul de Vrancea
7 mar 2016 474 vizualizări
Noul atacant al Stelei se teme de o ruptură musculară în urma derbiului cu Dinamo şi că va sta cinci săptămani departe de gazon * medicii de la club susţin că ar fi vorba de o leziune fibrilară la bicepsul femural

FC Steaua Bucureşti a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă, postat de site-ul oficial al clubului, că atacantul Ciprian Marica este suspect de leziune fibrilară la nivelul bicepsului femural drept. Accidentat în minutul 36 al meciului cu Dinamo, Ciprian Marica va efectua în această seară un control RMN pentru a afla exact care este cauza accidentării. Conform unui comunicat emis astăzi de biroul de presă al clubului Steaua Bucureşti, atacantul este suspect de leziune fibrilară la nivelul bicepsului femural drept. Mai multe detalii cu privire la starea de sănătate a lui Marica medicala vor fi furnizate dupa incheierea investigatiilor medicale. Conform ProSport, Marica le-ar fi spus apropiaţilor că cel mai probabil este vorba despre o ruptură musculară, caz în care riscă să stea departe de gazon aproximativ cinci săptămani, asta în cazul în care recuperarea va decurge fără probleme.
Dacă refacerea decurge normal, Marica ar putea reveni pe teren pe 21 aprilie, la returul semifinalei cu Dinamo, din Cupa Romaniei. Dacă Steaua s-ar califica în finală, atacantul ar mai putea evolua în alte patru partide (trei în Liga I şi, eventual, finala Cupei). Cum pe 7 mai se termină campionatul, Marica ar mai avea la dispoziţie extrem de puţin timp pentru a-l convinge pe Anghel Iordănescu că merită să fie în lotul Romaniei la EURO. Turneul european debutează pe 10 iunie, astfel că şansele ca Marica să prindă lotul lui Anghel Iordănescu s-au diminuat considerabil. Marica va rata partidele Stelei cu Astra (a), Viitorul (d), Pandurii (d), ASA (a), Dinamo (a), Astra (d) şi ambele jocuri cu Astra din semifinalele Cupei Ligii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.