Sport

Iordănescu, for ever!

Ziarul de Vrancea
20 nov 2015 464 vizualizări
"Generalul” şi-a prelungit contractul la naţionala de fotbal, pana după Euro 2016

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că selecţionerul Anghel Iordănescu şi-a prelungit contractul şi că noul acord este valabil pană la finalul Campionatului European din 2016. "În această dimineaţă, s-a semnat continuarea acordului cu selecţionerul Anghel Iordănescu. A fost doar o chestiune de timp, nu s-a pus problema financiară. Toţi ne-am dorit să continuăm, nu s-a ridicat o asemenea chestiune. Mă simt încantat să lucrez cu domnul Iordănescu. Din punct de vedere financiar a rămas acelaşi contract. Ne referim acum doar la prelungirea lui pană după Campionatul European din Franţa. În ultima perioadă am avut ca obiectiv meciul cu Italia, urmează cantonamentul din iarnă, apoi am stabilit amicalul din martie şi urmează să mai perfectăm încă unul, acestea au fost discuţiile din ultima perioadă", a spus Burleanu.
"Nivelul de pregătire pe care îl avem acum la echipa naţională este competitiv cu ceea ce găsim la celelalte selecţionate de top din Europa. După Campionatul European expiră contractul cu domnul Iordănescu şi atunci vom lua decizia în ceea ce priveşte direcţia pe care o vom urma", a mai precizat preşedintele FRF.  El a menţionat că FRF încearcă să stabilească mai multe partide amicale pană la plecarea echipei naţionale la Campionatul European de anul viitor. "Am avut acest meci cu Italia, iar acum urmează cantonamentul din 25 ianuarie - 6 februarie, cu jucătorii din ţară. Apoi urmează, în martie, un amical cu Spania pe care l-am stabilit deja, mai trebuie să îl stabilim pe al doilea. După aceea urmează un alt cantonament de două-trei săptămani unde iar vom avea cateva partide de verificare. înaintea plecării la turneul final vom mai avea un amical pe teritoriul Romaniei", a afirmat Burleanu, care şi-a exprimat preferinţa ca Romania să fie repartizată în grupă cu Anglia la EURO 2016.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.