Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Muniru trece la cuţit

Ziarul de Vrancea
10 nov 2015 570 vizualizări
FC Steaua a anunţat pe site-ul oficial că jucătorul Sulley Muniru a fost operat, după ce a suferit o disjuncţie acromio-claviculară de gradul III la meciul cu CFR Cluj.

"În cursul zilei de luni s-a efectuat o reconstrucţie cu un ligament artificial de tip LARS, intervenţia fiind realizată de dr.. Ion Bogdan Codorean şi medicul Stelei, dr. Flavian Arămitu. în urmatoarele zile, jucătorul îşi va relua progresiv activitatea sportivă, perioada de recuperare estimată fiind de 4-5 săptămani post-operator", a precizat FC Steaua. Muniru s-a accidentat la meciul cu formaţia CFR Cluj, disputat în etapa a XVI-a a Ligii I, caştigat de clujeni cu scorul de 2-0.

Arbitri la baraje

Englezul Mark Clattenburg şi germanul Felix Brych vor arbitra manşa tur a primelor două meciuri de baraj pentru calificarea la Campionatul European din 2016, a anunţat, marţi, site-ul oficial al UEFA. Clattenburg va arbitra partida Norvegia - Ungaria, care se va disputa joi, de la ora 21.45, la Oslo. El va fi ajutat de asistenţii Simon Beck şi Jake Collin, de arbitrii adiţionali Craig Pawson şi Jonathan Moss, iar Simon Bennett va fi arbitru de rezervă. Brych va conduce întalnirea Bosnia-Herţegovina - Irlanda, care va avea loc vineri, de la ora 21.45, la Zenica. El va fi ajutat de asistenţii Mark Borsch şi Stefan Lupp, de arbitrii adiţionali Bastian Dankert şi Marco Fritz, iar Thorsten Schiffner va fi arbitru de rezervă.

Montella, în locul lui Zenga

Gruparea italiană Sampdoria a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, demiterea lui Walter Zenga din funcţia de antrenor, presa italiană notand că tehnicianul dorit pentru a-i succede acestuia este Vincenzo Montella, aflat încă sub contract cu Fiorentina.   Potrivit Gazzetta dello Sport, preşedintele Ferrero vrea să-l angajeze pe Vincenzo Montella, iar în următoarele zile se va întalni cu oficiali ai Fiorentinei, pentru a discuta despre clauza de reziliere a antrenorului, de cinci milioane de euro. Montella a fost demis de la Fiorentina în iunie. 

Reveillère  se retrage

Fostul fundaş al echipei Olympique Lyon, Anthony Reveillère, şi-a anunţat , retragerea din activitate la varsta de 35 de ani. "Nu am mai primit nicio propunere, astfel că mă retrag. Vreau să răman alături de soţie şi de copiii mei. Am plecat singur de la Sunderland, am avut timp de gandire", a declarat jucătorul, care a plecat în iunie de la Sunderland. Format la Rennes, Reveillère a stat zece ani la Lyon, caştigand cinci titluri de campion al Franţei. El a mai jucat şi la Valencia sau Napoli. El are 20 de selecţii în naţionala Franţei, alături de care a evoluat la Cupa Mondială din 2010. Anthony Reveillère a jucat peste 400 de meciuri în campionatul Franţei.

A murit un hocheist harghitean

Fostul hocheist Endre Kosa, fost component al echipei Sport Club Miercurea Ciuc, a încetat din viaţă, după ce a căzut de la etajul zece al unui bloc din Miercurea Ciuc.  Surse din anturajul sportivului au declarat că acesta ar fi suferit o depresie, după ce a încetat să mai joace hochei.  Purtătorul de cuvant al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că la dispeceratul instituţiei a venit o sesizare, la ora 12.46, potrivit căreia un bărbat a decedat, după ce a căzut de la etajul zece a unui bloc din zona Piaţa Libertăţii. "La faţa locului, după primele verificări, poliţiştii au stabilit că este vorba de un localnic, în varstă de 40 de ani şi că nu există date şi indici, din care să rezulte comiterea unei fapte cu violenţă", a afirmat Filip. Endre Kosa a fost de nouă ori campion al Romaniei cu Sport Club Miercurea Ciuc şi a caştigat o dată Liga Mol cu formaţia harghiteană. Kosa era căsătorit şi avea doi copii.

Figo l-a premiat pe Zlatan

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovic, a caştigat, luni, pentru a zecea oară în carieră Balonul de Aur al Suediei. Ibrahimovic a primit premiul de la fostul internaţional portughez Luis Figo într-o gală organizată la Stockholm. "V-am promis că anul acesta voi fi prezent la ceremonie, dar nu pot să promit acelaşi lucru pentru anul viitor. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături de la începutul carierei", a declarat internaţionalul suedez. Zlatan Ibrahimovic, în varstă de 34 de ani, a mai primit acest premiu în 2005, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 şi 2014.

Droguri la suporterii chilieni

O jumătate de tonă de droguri a fost descoperită în două autocare ale suporterilor echipei naţionale a Columbiei care se deplasau în Chile pentru meciul din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, a anunţat L'Equipe. Fanii se deplasau de la Cali la Santiago de Chile, iar poliţia rutieră i-a interceptat în oraşul columbian Taminango, la graniţa cu Peru. Autorităţile columbiene au anunţat că în cele două autocare erau transportate 575 de kilograme de cocaină şi pastă de coca, ascunse în podea şi sub scunele vehiculelor. şoferii celor două autocare au fost arestaţi. Partida Chile - Columbia, din etapa a treia a preliminariilor sud-americane pentru Cupa Mondială din 2018, se va disputa, vineri, la Santiago de Chile.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.